första advent

tjafan, idag är det första advent. mysigt kanske folk tkr, men jag bryr mig inte så mkt faktiskt.
jag köpte chokladkalender idag, haha men jag råka äta upp den, älskar den chokladen! finns den inte o köpa på sommaren oxå?:P
aja, idag vakna jag kvart över elva och då drog jag, cia, pappa och emelie till Ikea, trååååkigt! men när jag var där och såg allt fint dom hade så blev jag så jävla sugen på att flytta hemifrån och få göra lägenheten som man själv vill ha den! så jävla ballt vore det

igår skrev jag ju att jag gjorde nått riktigt bra och jag vet inte om jag kanske inte borde skriva det här. men det kommer jag göra ändå.. jag gav nån en bitchklapp, och det har jag velat göra sen typ mars, så det var sååååååååååå härligt, vi är inte osams elr så. men ouf, det var så jävla skönt!!!

snart ska pappa ja o emelie börja pynta i hemmet :/ sen kommer Zandra, sen vid 18 ska vi till farmor och käka middag

vi hörs, ha en mysig första advent


4 månader sen

idag (29/11-08) var det 4 månader sen Tess försvann. gud vad jag saknar henne, tänker alltid på henne.. kommer alltid att minnas henne <3
idag har jag mått toppen, men mer om dt i morn
puss

,


det är skönt att vi inte snackar alls längre. även om det inte ens är nära hur vi hade det förut, jag vet inte om det kommer bli som förut igen. jag vet faktiskt inte, jag hoppas det. för du var var för mig den kompisen man hitta en gång i livet. jag tackar gud för att jag kanske har 2!

FAnny försöker du komma in i min strumpa?

st martin

tjafan,
igår var jag på st martins öppna hus, jag trodde det var en skit bra skola. men jag blev faktiskt besviken när jag kom dit. det var inte alls lika bra som st ariks, kändes det som i alla fall. men det var ju roligt att se lilla ion igen. men jag tror inte jag kommer börja där asså. såg adde där oxå, det var kul har inte sett han sen i somras typ ;)
idag har darin gratis spelning i fryshuset, och jag ska självklart dit, men vet inte om jag kommer komma in haha :p
i alla fall, ska försöka.. han e ju så galet bra asså!
det som är lite synd är att han har börjat bli som alla andra, förrut var han Darin, alldeles egen.. men han är inte så längre.men vet ni? jag skiter i det, för han är fortfarande sjukt bra på det han gör. det är ju bara ett + i kanten att han ser så galet bra ut. man smälter i hans ögon!

ikväll kommer jag nog inte göra någonting eftersom att jag ska på darin saken, så det kommer nog bli att dricka mkt vatten om jag nu kommer in på konserten.
i skolan är det mkt, men det är bara att tuta och köra. det är fan näst sista terminen i min klass och det ska bli en av dom bästa fan! det känns så tråkigt att vi alla ska splittras!!!! kommer verkligen sakna alla på sina sätt asså!
men ja hoppas jag och bella och kanske maja kommer in på samma skola och sådära, annars kanske jag blir lite ledsen i ögat haha!
men nu ska jag bella o maja plugga lite med svenskan, blää
puss påer, ha en rolig dag och kväll

vad vore livet utan musiken en dag som denna?


galet bra musik

nästa fredag kommer bli en jobbig fredag

vi har, so inlämning, svenska inlämning, svenska prov och matte prov.. hmm? hur går det till :S
måste börja plugga asså haha!
men nu ska jag sova, somnar snart ;)
pusssssssssssssssss o god natt

IDIOTER!

jag hatar lärare, jävla kuk huvvun asså! vilka tror dom att dom är, tror att dom känner mig.. vad leker ***** när han säger jag känner ju dig ganska väl... pppfff du har ingen aning om hur jag är elr vad jag är. du har ingen aning, så sluta lek! säger att jag ska snacka med andra och inte bara maja för att vi kan förknippas med andra. OCH? ser det ut som om att jag lider av det? jag skiter i vilket.
och vad folk i klassen är rädda för mig, vad ska jag göra.. slå er? nej exakt så gå inte till lärare och säg vad som helst, kom till mig jag lovar ingen skada kommer ske, jag kanske kommer bli till nått bättre. och ****** vad fan leker du och säger att jag inte visar respekt. jag undrar vem det är som inte visar respekt som inte vågar ta nått sånt face to face med sin elev. du kan fan ta fem minuter efter lektionen och snacka med mig om du tkr att jag är så respektlös o blablabla, skriv inte om det på en lapp till utvecklingsamtalet.
alla andra lärare sa bra om mig, alla sa att jag var posetiv och så, men det tog dom inte ens upp på samtalet. det enda dom snacka om var ja och ****** och att folk i min klass ska vara rädda för mig? man ba men nej det är inte så, det var ja maja o nattis som drev med varandra. jag har aldrig vart så arg o ledsen på samma gång. jag grät hela samtalet. hur fan kan hon skriva så om mig? hon har ingen rätt att skriva det på ett papper innan hon snackar med mig. om hon vill att jag ska bli bättre och bättra mig, då ska hon säga sånt till mig face to face. för nu fick bara hon fram det hon ville säga, men jag kunde inte säga ett skit för att allt redan stod och det var det som var så himla rätt och sant. lyssna du, jag är inte otrevlig mot nån jag inte har anledning till att vara otrevlig mot. tänk på det! vad har gjort mig så otrevlig just mot dig? jag ska säga till dej nästa måndag och då kanske du förstår att allt inte handlar om mig.
och ***** säger hela tiden att jag ska se det posetiva, men hur fan ska jag kunna ta fram det povetiva och det bra när det enda jag får höra är det dåliga? jävla miffon!!!
och det där ****** sa om att jag ska snacka med andra och inte bara vara med maja..
1, jag är kompis med massa andra än henne, IDDI
2, har inte behov av att snacka med andra, jag är med dom jag är med av en anledning
3, försök inte splittra på mig o maja bara för att vi inte kan plugga tsm
4, din mun stinker och du e så gaaaaaaaay


step up to the street


på tal om dans som jag skrev om inlägget innan detta så älskar jag den här dansen!
inann dansen så kämpar hon och sitt gäng om att ens få dansa på "the street" som det kallas. 
hon går då upp på scenen och säger, "det handlar inte om vad man har, utan vad man gör av det man har"
sen tar hon ut alla människor som är där inne för att få göra sin dans med sitt gäng. och dansen är helt fantastisk!
 
skulle ju inte banga på att se ut som henne i mitten heller!

Tisdag, trött!

tja fan, hoppas att allt är toppen med er.
själv är jag skiiiiiiiiit trött.. haha igår skulle jag lägga ner huvudet lite på kudden för att det såg skönt ut, kl var typ halv nio då, en timme senare vaknar jag och får panik, trodde att kl var sent på morgonen typ. så jag gick till datan och kolla tiden dära. men såg att det var många inne på msn, så kl va inte mkt. haha en typisk Becca sak att göra. hah men det var skönt
sen lick jag och la mig igen kl tio, skulle kolla lite saker på datan. sen somna jag direkt igen. haha det var riktigt skönt faktiskt. men jag är väl inte mer pigg idag för det ;)

idag har jag kemi förhör tror jag, och jag somna ju igår så jag kunde ntr plugga, smart huh? nej det var det inte men jag får väl plugga lite nu kanske. *host*
idag har jag utvecklingsamtal oxå, det ska bli skiiit tråkigt. och det värsta är ju att både claudia, revo och anders kommer vara med. man ba KUL verkligen!
 aja, efter det ska jag till dansen, ja missa förra gången eftersom attt jag inte mådde så bra. och idag är sista lektionen innan det är uppvisning, inte bra inte bra. dom lärde sig typ as mktm förra ggn plus att vi kommer lära oss massa nytt idag. jag suger på att lära mig koreografier, elr hru fan man nu säger haha. så det kommer nog gå lite som det går. menmen det är bara att köra ;)


hahaha fan va ruuligt!! ;D

faaans

det gick skit på ridingen. jag red chamör.. orkar inte ens berätta vad som hände. i alla fall, nästa gång är det hoppning. vi fick önska o jag önska självklart min la lune, hoppas vverkligen att jag får henne. så himla underbar!

jag och hon innan sommaren, kankse inte bra bild elr så men det var såååå kul!

hahah ett häst inlägg fan va gulligt ;)
jag ska typ lägga mig nu, e sjuuuuuuuukt trött. men ni alla får ha det så bra
puss påer

jag är i skolan, kuuul!

sitter nu i skolan och han svenska engelska lektion, tråkigttråkigt! snart slutar vi och då ska jag hem, byta om och sen dra till stallet. det ska bli ritkigt kul med tanke på att jag missa förra gången.
saknar pizza hut som fan, det var asroligt där verkligen. men här är det trist och massa plugg.

vintern är verkligen här, :/ shit vad det snöar hela tiden. men nu ser det ut som om snöandet har tagit en paus. skönt för jag vill inte ha massa snö i håret för då kommer det bli lockigt.
jag är skit trött idag så jag har knappt pluggat nått. men jag är snart klar med min t-shirt i syslöjden så jag är nöjd. vi skulle ha ett svenska prov i veckan oxå. men det har blivit fram flyttat till nästa vecka. det känns skönt. nått som är lite stressigt är att bilden ska vara klar snart. och jag är låååååångt ifrån klar
ska plugga till kemi förhöret i morn oxå, vi får se hur det kommer gå men det är bara att köra. ska jag in på st:martins måste jag verkligen kriga.

men jag måste erkänna att jag börjar tveka liiite om jag verkligen ska välja frisör. jag vill det nu, men kommer jag att vilja klippa hår i resten av mitt liv lixom? ingen aning. och jag orkar inte ta en jättejobbig utbildning med massa plugg, så jag vet verkligen inte hur jag ska göra. nån som har förslag på linje och skola?


usch vad jag vill tillbaka dit, det var såååå gott. jag kom tilbaka till skolan med mackaroner och korv. korv lixom? nej tack
men det var väl helt okej, mackaroner med smör sitter alltid rätt i beccas mage haha ;)

men ni får ha en så bra dag så hörs vi sen. hoppas ni inte är helt döda efter helgen
puss påer

skula i morn, wihu

i morn är det skola, och jag har ingen lust alls!
jag skulle gärna praoa på pizza hut en vecka till. vi har sjukt mkt denna vecka oxå. här är en lista vad jag ska göra
-vara klar med min t-shirt
-kemi förhör
-vara klar med min bild
-ha utvecklingssamtal (som jag tror kommer gå bättre än väntat)
-st:eriks öppethus
- st:martins öppethus
sen var det nått mer men jag kommer inte ihåg :o
hur fan ska detta gå?! :S

men ska tagga
puss


plugga elr inte?

kan inte bestämma mig om jag orkar plugga elr inte. jag vill men tror inte att jag orkar. bra instälning huh? nej men jag vet inte.. jag kommer noh ändå få ta st:eriks istället för st martins. menmen..
har precis ätit mat, jocke drog o köpte max mål! mums! jag är inte nyttig asså. tjock som en kossa MUU!
men nu ska jag kolla klart gossip girl,
puuuuuuuuuuuuuuuuusssssss

söndag

aha nu e det söndag. Wilmer min underbara bror fyller 1 år. ett stort grattis till honom. shit vad året har gått fort.
träffa maja idag i solna, år frukost och köpte paket.
sen kom släkten över och fika o så. är suuper trött verklige,
ska kolla lite gossip girl. puss påer

Robin Bengtsson, galet bra!

hos melissa som gillar att kissa!

sitter här framför melissas dator och k0ollar när bussar och så går eftersom att jag ska vara hemma halvtolv idag. ska typ på fest tror jag. men inget dricka för mig inte! jag ska vara duktig, höhö!
vi håller just nu på att göra oss i ordning och ska bog gå snart.. jag har blivit skit dålig att uppdatera, men vafan jag orkar inte.. har för lite läsare för det. så ni som gillar min blogg, sprid ut den så skriver jag oftare.
men nu ska jag få mitt hår plattat.
puss påer

GISSA VART JAG SKA?

Jag ska till thailand i februari!! faaaaaaaaaaaan vad jag är lycklig!

kata beach nästa!

dålig, sämre, becca

jag suger på att uppdatera nu för tiden. men det är så det kommer vara. så ni vet
idag har jag praoat som vanligt, skit kul är det. men gott,     för gott.. jag är verkligen uppsvullen när jag går därifrån :p inte bra hahaha
har nyss kollar one tree hill, som inte var bra alls idag. förrutom slutet, kan inte vänta till nästa gång!! vad kommer hända? hahaha aja
just nu sitter jag och plattar mitt hår. när jag har gjort det ska jag städa mitt rum.
jag har inget kompis på min mobil men det LOVAR jag att jag köper i morn så då ska jag börja svara igen höhö
aaah men juste. det snöade ju idag. jag ville bara gråta.
pappa och cia hade verkligen lovat att vi skulle åka till thailnad, men så blev det ju inte. hur fan ska ja klara mig hela vintern i det här skit landet?

förlåtförlåtförlåt!

jag har inte skrivit på tre dagar, det känns sjukt!  men nu e jag tillbaka
i fredags så var jag hos melissa och fira henne, hade skit bra i början med ett tårkigare slut.. elr ah! skit samma, var as trött på lördagen men drog till älvsjomässan, som inte gav någonting.. men tror ja ska välja frisör så aa..
i söndags drog ja till solna (jag har vart hos pappa) med maja o leta lite saker och hitta en stickad kofta elr vad man ska säga.. haha orkar inte förklara riktigt.
idag börja ja och maja praoa! ahahah aaaaaaasgott jag lovar! mums!! vi äter hur mkt som helt, men höhö det är inte bra med tanke på att sommaren är på g. SAJK! haha men i alla fall
sen drog vi till maja, sola och lite så. sen va ja med melissa och issie, elr hur det stavas (a)
nu ska jag inte göra nått speciellt, funderar på att lägga mig och sova, gu så skönt. höhö
men vi hörs i morn föfan ;D pusss

Tess gumman

hjärtat mitt, om du bara visste hur mkt jag saknar dej!!!! det är sjukt, jag vill bara ha dej här igen! snälla kom tillbaka ?

till furkan

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=65897

trött becca

hej på er, förlåt för jag är tråkig och inte skriver men jag är jätte trött och hade fullt upp igår med den där festen igår. men lyckat blev det. alla barnen hade askul, men den sista kvartet hade nog ja bella natti och melike roligast av alla. ruuuligt var det och man blev taggad till fest asså ;) men nu ska jag klia furkan den snuskisen

puss påer

svenska lektion

just nu sitter jag i datasalen i skola och har svenska. har bränt mig på tungan och har aaaasont! ahaha men gott var det :D Mat<3
Idag ska vi ha den där bebisfekkan, hahaha ruligt ! nej men det ska bli roligt att göra nått med klassen. ska väll vara kvar här till nio elr nått. tråååkigt

men nu ska jag typ hitta info om nått höhö
puss

små barns fest, kuuul!

tja, i morn ska min klass ha fest för klass 2 upp till klass 4. jääääääääääääätte kul :s
orkar inte skriva mera
puss

tänkte bara säga..

.. att jag tankat nya låtar på mobilen. så nu ska jag lägga mig i min varma säng. ska sova, sen ska jag upp kl sju och dra till skolan :(((((

det är ju inte sommar nu, och det suger. men om det ska vara kallt tkr jag fatiskt snön ska komma.. hihi kungsberget her i and jasmin kom!! :D
 bjuder på denna asså ;)

hemma igen

nu är jag hemma. hatr vart i skolan och hemma hos maja, vi hade lite mellanmålstid .p sen skulle maja dra till stallet, så när vi väntar på bussen kommer det en tant som typ snackar med sig själv. och typ sen gick hon bort så stod ja ryggen vänt mot henne, sen kommer hon upp från ingenstanns och jag blev asrädd och skrek. så satte hon sig ner, och sa typ någonting om att anonera. sen ba: ah den här tjejen som skrek fick verkligen igång mig, så tog hon typ in händerna i byxan, jag är såååå glad för att jag inte såg! hihi maja såg!! :o
men nu ska jag till dansen, men ja vet inte om den början halv sju elr halv åtta, men tror det är halv sju :p
så vi får höras sen

jävla eng prov! :(

jag ska snart ha engelska lektion, prov! har inte pluggat alls. inte bra inte. men ska ta dom sista mintrana på denna lektion till at plugga på provet.. jag kommer nog inte klara det i alla fall höhö
inatt har jag inte sovit alls. furkan din tönt!!! det är ditt fel hihi
men nu får ha en bra dag så hörs vi efter jag har sett One Tree Hill  :D:D:D:D:D

Möööören sötis

idag hade jag chamör på ridingen.. va rju inte taggad alls, så ja hade ingen ork till att arbeta speciellt mkt heller. så jag arbeta typ lite, men bra kan jag inte säga att det gick. men ont i mage och ben kommer jag ha! inte ruligt inte.
ska hoppa in i duschen snart och ta en låååååååån varm dusch, fryser galet :/
är inne på gratismakeup lite, och snart kommer jag att få hem ett present kort och kanske en kamera om jag orkar tävla, hmm.. ;)

skuuulan :(

hejsan, sitter i skolan och har fucking svenska engelska, aaas tråkigt, orkar inte vara i skolan, jag är så trött på det. jag vill bara sova i min säng, elr vara på en strand i thailand så alla tankar försvinner för en stund bara. det vore galet härligt. idag har jag bara vart i skolan och haft massa lektioner, jag har inte jobbat någonting alls.. elr jo jag gjorde det typ tal i matten, men det var allt. blää jag vill imte vara här!
somna typ kl ett igår natt oxå och det gjorde inte saken bättre.
snart slutar jag och då ska jag nog va lite med bella och kanske maja en snabbis i solna centrum, sen jag hem, byta om och sen är det dags för att rida. men jag känner mig inte ens taggad....
jag vill vara 18 och flytta hemifrån, fan va najs det skulle vara. en hel lägenhet för sig elr så delar man den med sin baby!


You've changed my whole life, don't know what you're doing to me with your love.

jag är hungrig!

idag har jag typ inte gjort nåt alls. träffade jocke en snabbis nyss och gick runt o snacka med han. annars har jag bara vart hemma och gjorde verkligen ingenting! det har vart bajs tråkigt. snart är det mat, det ska bli gott jag e sjukt hungrig ;D
haha jag kollar på bonde söker fru, och det är så roligt, vem fan kommer på att göra ett så sjukt program? :p hahaha
men nu ska jag tagga
pyss

29/7-08 Saknar dig gumman!

Gumman, nu är det typ 100000 inlägg om hur mkt jag saknar dej, och förlåt om det är tjatit. men shit jag saknar henne så mkt, jag förstår ju inte än att jag inte kommer att få se henne igen. så konstigt :/ det känns så meningslöst

oooups

det blev visst cafét i alla fall, men ja va ba där en snabbis med bella. sen träffa ja o bella några killar från ingenstans, så vi va lite med dom.. sen så drog bella hem, o jag drog till stan. och på tuben så kommer det en kille o sätter sig mitt emot mig, så känner jag hur det stinker. så sitter han där o gäspar och han stank i munnen, och han gäspa typ 40000 ggr! :o så ja ba fan va äckligt han luktar i munnen, sluta gäspa. sen när han gick av så kollade jag på honom. tror ni att det var hans mun som luktade så äckligt? nej det var det inte.. han hade torkat bajs på sina byxor som gick ner längst benet. jag höll på att spy. blev helt tårögd och fick kvällningar elr vad det heter. jag dog!!!!! så träffa ja maja o doris, så berättade jag det för dom.. och jag kan inte sluta tänka på hur äckligt det var!! asså ni förstår inte!!!!! :( jag e ledsen va äckligt det va

aja nu ska jag kolla film. nått förslag på en bra film?

händer ikv da?

jag har precis vart ute på en promenad med min bror, det var mysigt med kallt. och grått :/ jag vill ha sommar. men i alla fall, det är ju sjukt vad jobbigt det är! haha det är verkligen skit jobbigt i benen o i röven! asont kommer jag ha! går ju i massa uppförs backar, så a det gör ont i alla fall.
vad händer ikväll då? jag har tråkigt o vill göra nått kul ikväll kom ja på. hittar ja inte på nått vet ja inte om det blir nått cafét heller asså..
ska kolla vimmelmamman.blogg.se nu
pusssss

god morgon

inatt somna jag typ halv ett, elr ha kanske tidigare..vet inte riktigt, men i alla fall, så vakna jag kl kvart över ett!! haha jag har sovit ett bra tag nu asså! borde vara ganska utvilad, men just nu har jag inte kännt efter asså ;)
igår var jag typ i cafét med Bella, träffa massa ´folk och kollade självklart på Idol! höhö, fyfan va lars och Robin B var bra. jag visste att lars skulle vara bra, men att Robin B skulle vara så bra trodde jag verklligen inte! haha men han parraer verkligen inte med sådär mkt smink, aja
idag vetjag inte riktigt vad som händer, får väl hitta på nått.. de blir väll ännu en tråkig dag på cafét :/ haha men det är kul det med,   ibland haha!

jag har fått massa papper om val om gymasie, och ju mer jag hör och får papper om, desstu svårare blir det. gförrut ville jag bara bli frisör. sen ville ja gå måleri, sen nu villja typ gå sam ekonomi och sen vill jag typ gå sam media oxå för det är ju kul att kunna designe på datanoch så. men ja har verkligen ingen aning om vadjag ska göra :S

men nu ska jag typ göra nått vettigt, höhö

äntligen helg!

jag har längtat efter den här helgen! ska verkligen inte göra nått speciellt, jag ska bara vara ute med lite komisar, typ luffa runt i kylan. sen ska jag försöka sova så mkt som möjligt eftersom att jag är så galet trött..
skoldagen var som vanlig, inte ruligt inte. efter skolan drog ja o maja till en simhall, hmm onödigt?:p  kom hem för ett tag sen, tog en snabb dusch, frös så mkt. det är ju galet kallt nu för tiden hehe..
ikväll ska jag typ ut med jocke tror jag, det ska bli roligt. kanske ska träffa melissa, men jag vet inte riktigt :p

juste grattis till Gustaf som idag får ha sex lagligt, puss pådej sötis.

jag missade EMA galan igår :o helvete, glömde helt bort det!
aja men nu ska jag typ göra nått o vettigt, msn elr nått
puss påer

hahaha fyfan va kul!

det är nån tjej (kille?) som skriver en blogg om tjejer som har blogg i sundbyberg och är 94a, och där har dom srivit med mej. hahahaha jag dag av garv, för jag bor inte i sundbyberg och är inte 94a :p som kissie säger ås börjar väl framgång när folk börjar snacka skit. men det är lite synd att hon skrev min föraa blogg, becss.blogg.se.. man där har jag länken till denna blogg så hahaha dt kanske är okej. haha nej men det var kul att se det i alla fall :p
jag har fortfarande inte städat mitt rum, höhö


ganska gammal bild på mig o bror, om typ nån vecka blir han ett år :o

höhö

gör ett test om mig hära, höhö kuuuuligt asså!

hemma igen

nu är jag hemma och har hunnit äta middag. idag hade jag glömt jumpa (hu statvas det?) kläder, så jag kevin och gustaf gick till haga parken för anders (min lärare) ville ha sånnadära lappar där ifrån. haha det var gulligt att vara lite med dom, och kevin va så himla söt? vet ni vad han gör?! köper mig en glass, mums! ;D
efter det var det kör, och det var typ första ggn alla var seriösa :p haha det va inge kul

efter skuuuulan drog jag o maja till solna centrum o chilla runt där. och jag har kommpt på att jag har ett kasst liv med tanke på att jag alltid är i solna centrum men jag köper aldrig nått.. men idag köpte jag faktiskt en deo så det var väl alltid nått :p hah!

nu ska jag säda mitt jävla rum som ser ut som en svinstia.. hahaha jag kommer aldrig klara hålla städat i min lägehet (när jag äntligen får en egen). shit vad jag längtar efter att få flytta hemifrån!! inte för att jag inte trivs att bo med mamma/pappa, men det är ändå så jävla najs. typ inte behöva laga nån mat, elr o kanske lite kötbullar med makaroner, mums! det skulle va så himla mkt lättare. då skulle inte mamma tjata på mig att göra läxor, det ska bli det bästa! för jag klarar inte av att plugga om nån tvingar mej. då känns det som om jag är ingstängd på nått knas sätt, men jaja
rummet ropar

lite bilder för o visa nattis hur man gör haha



skuulan

jag är just nu i skolan. jag har svenska lektion, jag letar efter info om chatt språket, om hur det upp kom och så. har bara hittat massa olika chatt ord elr vad man ska säga. men det är lungt vi har mkt tid på oss..
idag vet jag nite riktigt vad som händer, jag slutar som sagt kl 4 så det är om länge. efter skolan ska jag nog bara hem, plugga lite svenska, sen sova hihi
jag ahde sov morgon i morse, men jag behöver mer sömn höhö.
men nu ska jag börja skriva lite på svenskan, blä vad tråkigt
men puss påer


one tree hill

kolla nyss one tree hill s 6 a     shitshitshit


galet bra serie, klarar mig inte utan det i en vecka hahah! ;)

ett för alltid tog slut

jag trodde du var en vän som alltid skulle finnas där, jag hade fel

hej då

i dont know what yore doing to me with yore love

tjosan, idag är jag galet trött.. men i morn har jag sovmorgon så det ska bli skönt. idag i skolan så drog vi till solna gymansium, då var det några som snacka massa om saker ja inte lyssna på. vet ni vem som dök upp efter ett tag?! ELVE!! fyfan jag höll på att spy, vafan har hänt med honom, *spyr i mängder*. fyfan vad ag ville slå honom, men jag är ju snäll egentligen så jag gjorde inte det. sen träffa jag lite vänner dära. träffa can och det var ett tag sen man såg honom, lilla gubben! haha marijan kalla ja o mina kompisar honom, fyfan vilka minnen man har. sen drog vi tillbaka till skulan och hade lite lektioner, sen var det dags för SO provet, inga kommentarar säger jag bara om det. asså det är blää. vi får se hur det går..
efter skolan träffa jag melissa och denise i solna centrum och luffa runt där med dom tyill halv sex då drog jag hem och åt mat. mums!
jag har inga planer för ikväll, förrutom att jag ska diska och kanske ska kolla Grays Anatomy.. hmm

jag har en galet seg data, men såhär seg har den nog aldrig vart, fan vad jag vill ha en ny! hatar den här bajs datan.. fast det är ju mkt musik och bilder och dokument som betyder massa. kommer nog kopiera en del till min nya data, om jag nu kommer att få den. hehe

men nu ska jag in lite på gratismakeup och lite så.
herrå ;D haha <3


:D



IQ badboll!! :(

jag har SO prov i morgon, så jag trodde jag hade tagit med mej allt hem. men ja kolla ändå i skolan om ja hade böckerna dära, fanns dom dära? NEJ. så kom ag hem dansa o åt, så skulle ja börja plugga. hitta jag böckerna? NEJ :I
så ah det kommer ju gå skitdåligt :/ faaaaaaaaaan ja som hade sparat massa krafter så ja skulle orka plugga ida, men så glömmer jag :o IQ! ;D
men det var bra för då får jag mer tid till att lyssna på musik och skriva hära ;) hahaa
ouf, måste dra

DANCE!

jag ska snart till dansen, har egentligen ingen lust alls.. men man måste ju träna så man inte blir en fetkossa..
idag har vart en vanlig skoldag bara, tråkig och så
men nu ska jag dra, puss

9B


ty världens bästa klass!! vissa är ju bättre än andra oxå, men det pratar vi inte om. jag tror folk vet vilka jag menat XD

är i skolan nu

god morgon på er, sitter nu på sär engelskan.
försov mig i morse, haha jag som tänkte vara duktig och vakna redan kl halv sju och typ platta håret oxh så, ahah men jag ställde om kl till kvart i, och när den ringde då ställde jag om den till kl sju, och när kl blev sju så somna jag om och vakna kvart över sju och då gjorde jag ordning mig fort som fan, men bussen var galet sen som vanligt så jag kom för sent, hihihi!! filåt :D
idag ska jag typ få nya skor av min mor, höhö det kan behövas ett par nya tygskor elr vad det heter, i love them! ;D men sen är det dans. efter dansen ska jag hem och kolla på OTH :D wihu ! ;D  det ska bli ruligt
ida hade jag på mig viterjackan, asskönt. även om det fortfarande var kallt.
aja men nu ska jag plugga på sex & samlevnad som vi har prov på ida, blää xP
men ni får ha en great day så hörs vi senare. pyss

höhö

bli medlem här om du vågar :o

hah jag är så skön!

hahaha jag har vart jätte glad hela dan, haha!! jag vet inte varför, men ja va ju typ emo förra vrckan så idag e jag aaaaasglad ;D i alla fall, så kom jag till stallet, så stod det att jag skulle ha pivo. haha ja ba okej men de e lungt, så ba aah men vi ska hoppa.. haha ja flippa. så gick jag runt o ba tjena mitt bena att ja ska hoppa pivo och massa sånt som rimmar. haha ja va som sagt glad ändå.. haha så fråga ja pelle om jag fick byta, då satte han mig på wilma :p haha vafan! så ah fick ja inte byta tillbaka, haha vem fan vill ha wilma på hoppning, prutt ponny. så haha aa hade jag henne i allafall, och jag är aaaaaaaaaaasfeg, jag gillar inte o hoppa haha :p elr jo bara la lune, men haha ja henne hade jag ju inte. i alla fall så hahahha jJAG RAMLA AV FÖR FÖRSTA GÅNGEN EVER! hahahaha fan va skön jag är! haha jag kommer emot ett hinder, det känns verkligen asbra, så ba. stopp! och jag gjorde snyggaste volten över hindret.. hahaha det va lite ruligt sådära..
sen kom jag hem, duschade åt. sen satte jag tillbaka mitt skriv bord, sen skulle ja lägga mig lite ner bara i sängen, haha så somna jag. skööööööööönt heh
men nu ska jag nog lägga mig igen, är sjukt trött lixxom ;)
puss påer

IDOL LARS

kan alla sluta klaga på Lars?! asså det finns ju ingen skönare människa än han på idol. det finns många som är duktigare än honom. men grabben är ju speciell och tvär skön. asså ofta man inte kan skratta och tycka att han gör bra teve när han ramlar på scenen och shit! det är bra! ;Djag håller så hårt på honom alice och självklart Robin B ;) nästa gång ska fucking bajs johan dra, han suger. han kan inte sjunga, i fredags sjöng gjorde han sitt bästa framträdande, och det låter inte rent asså!
men till saken, sluta klaga på Lars för han är grym, han vet vad han vill och dissar inte sina fans alls med det han gör. jag tycker om honom lika mkt, härlig snubbe det där! :D

haaalo people

nu är jag i skolan och har sär engelska. ska snart upp till spanska gruppen som ska göra romeo och julia. haha det ska bli kul :) efter skolan ska jag hem och byta om, sen ska jag rida :D wihu!! sen blir det till att plugga till biologoprovet som vi har i morn.
på onsdag ska vi till solna gymnasium och checka runt där med skolan.. annars har ja inga mer planer som är nära, tror jag. men nu måste vi dra upp
puss påer

becca her! ;)

hejsan, allt är bra med mig. igår trodde jag att min värld skulle gå under, men nu känns allt bättre. idag har jag vart i solna och träffat lite folk. det var trevligt elr nått. nu är maja hemma hos mig.. vi är hos pappa i tyresö så i morn är det att gå upp tidigt så vi hinner i tid, vi måste ju gå hemmifrån 20 i sju för att komma i tid. zandra och cia har nu landat i arlanda, dom har vart i turkiet så det ska bli kul att se dom igen, hoppas ni har haft det bra zandra ;)
men nu ska vi plugga och leka duktiga :D puss

idag var dagen..

.. då jag fick reda på att gud verkligen finns. och han har straffat mig i över två år snart och nu är allt fuckat.




FYFAN


TRÖTT

klockan är nu halv tio, och jag är sjuuuuuuuuukt trött.. inte så konstigt kanske menmen. nu för tiden kan jag inte skriva så mkt om vad jag vill och vad jag har för planer, eftersom att båda pappa och jag tror mamma vet min blogg och besöker den duktigt. KUL!
så nu kommer ni bara få veta när jag är väldigt glad och vad jag gör en vanlig kväll, typ inget mer.. om jag inte startar en ny blogg. men dom kommer väl hitta den oxå. aja!

aja jag skiter i, jag vill uuuuuuuuuuuuuuuuuuuut, jag vill inte bara vara hemma elr dra till cafét, det är boooooring även om det är roligare än att bara sitta hemma. sen vill jag hemskt gärna åka till thailand igen, tänkte bjuda på lite bilder från första ggn jag var där




haha jag gillar verkligen den sista asså! ;)
tänk hur mkt som har hänt på två år, hur mkt man förändras och hur mkt som händer..
men nu kanske jag ska sova, har inte bestämt mig än :p
men ha det bra, puss

lördag

hejsan, förlåt att jag inte skrev mer igår ocg hör ett sent inlägg..
igår natt kunde inte jag sova, somna väl vid tre. inte så jätte sent, men jag gick upp kl 6 eftersom att min syster hade taekwondo tävling. jag trodde jag skulle behöva vara där i två tre timmar kanske. men jag var där i åtta och en halv timme, jag fick verkligen panik den sista tiden. men då smsa ja med underbara bella som fick mig att tänka på annat så det var ganska lungt. men nu har jag as ont i ryggen och nacken för att jag har suttit och kollat på alla mtacher hela tiden, så furkan i need you on mondey (a)
efter tävlingen så åkte vi till "hörnet" och beställde mat åt mig och emelie, så vi har precis ätit, riktigt gott. idag är det ju alla helgon dagen, när man ska lägga ljus på begraviningar elr vad man säger.  och jag har lite dåligt samvete över att ingen gjorde de hos tess, men pappa var där igår och hon vet att vi älskar henne mer än allt annat ändå.
pappa och farmor är och tänder ljus hos nån, vet inte rikgt vem men typ pappas morfar tror jag..
så jag och emelie ska nog gå och kolla nån film nu.
ni får ha det så bra, puss på er!

RSS 2.0