God morgon

Hoppas alla har haft en god sömn, det har intenjag. vet inte vad det är med idag natt o igår så har jag sovit asdåligt! :S men det kommer nog bli bättre hoppas jag.
igår var jag som sagt bara hemma, kollade på en film som heter "never back down", riktigt bra faktiskt, men jag fick lite "step up 2 the streets" kämsla i slutet. aja den tkr jag verkligen att ni ska se i alla fall.
idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska hem till pappa men han kommer och hämtar mej här hemma kl halv åtta så jag haar hela dagen på mig att göra nått.. om jag orkar så att säga, är skit trött..
men nu ska jag dra och göra lite brunch, är as hungrig.. jag är ju lixom matvraket her self! ;)
men ni får ha de bra till nästa gången jag skriver (;


glad halloween oxå ;)

hahaha bio! ;)

idag har jag vart typ deppig, ingen aning om vrf.. men ah jag var det. så jag orkade inte göra nått. men då kom jasmin och drog med mig på bio, vi såg den där patrik 1.5
haha fyfan vailken rolig film! jag satt och asgarva hela filmen, haha jasmin oxå! asså jag garva så mkt att jag börja gråta flera gånger. och när det var meningen att det skulle vara lite sorgligt det var då jag o jasmin skratta som mest. hahaha alla satt o grät alla utan ja o jasmin som skratta! haha men i alla fall, asså om ni vill se en rolig film ska ni ju se den. det är några som spelar ganska dåligt, men det gör allt lite extra kul ;)
sen på vägen hem så svär jag att jag såg några snö flingor. det var hemskt, jag fick panik. så kom jag hem i alla fall, o blev skit hungrig, så ja gick ner och köpte en kebab pizza, muuums! då träffa ja victor, jocke och antony o massa. det var lite gulligt. juste ja skulle träffat melissa oxå,men det får jag göra i mrn, som sagt jag är lite deppig idag :p
stackars Amir skulle jag vilja säga oxå, som blev nedslagen igår för att han står för att han är homosexuell..
aja ha det bra
 tänkte på rosa bandet sakerna o så :p

Tordag "/

hej på er
jag vaknade på fel sida idag, jag är typ på EMO hunör. skit samma. snart börjar skolan. fyfan va hemst! jag vill verkligen inte!!
i morse kollade jag i alla fall på våra bästa år, och jag kan inte förstå att ah det kommer hända värsta saken och jag inte får se det o.O bajs oxå!
men nu ska jag göra mig i ordning, ska till stan med jasmin. hoppas ni får en bra dag, puss

hahaha!

kolla vad jag hitta om min skola
"Fristående skolor lyckas i stor utsträckning attrahera elever från ett större geografiskt område. Därför behöver inte en ny friskola med automatik innebära att eleverna kommer från närmaste kommunala skola. Allt fler elever väljer skolor som inte ligger i närområdet. Det finns därför goda möjligheter att fylla platserna genom en god utbildning, bra resultat och en strategisk marknadsföring. Den fristående Alfaskolan som visar de i särklass bästa resultaten i Solna är ett bevis på detta. Den är så populär att de boende i närområdet har svårt att få plats, vilket är ett problem i sig."

haha jag känner mig lite värdelös när jag kommer med mina skit betyg, dom ska pluggas upp! men hahaha ändå?fett ruligt!

jag vet inte varför men jag är besatt av att läsas andras bloggar, det är så jävla roligt. framför allt med dom man inte känner, som kissie kan vi ta. hon säger att hon överdrev med hennes vidoe inlägg förrut för att hon skulle bli en stor bloggare, men jag tror inte att hon gjorde det. jag tror hon är så helt seriös oxå. hennes bror peter är såå skön som lägger du massa bilder och videon på henne som e lite ruliga sådära. men i alla fall till saken, jag vill ha en stor blogg. men det känns som om jag kanske aldrig kommer lyckas. jag har typ 30 läsare om dagen, knappt de ibland, och TACK ALLA NI <3 men ja vill ha mermermer

så ni som läser bloggen och nt känner mig, vad kan jag skriva för att locka till mig fler läsare?:P

"/


jag försöker Tess men det gör ont
är det sant att du inte kommer hem?
kanske någon dag så kan jag besöka dej i himmeln?
jag saknar dej mer än vad du kan förstå gumman

kunde inte sova

jag tänker för mkt. det händer så mkt och blä jag känner mig lite emo just nu. vad fan ska jag göra?! jag har verkligen ingen aning om vad jag gör längre, bajs på allt! just nu skulle ja behöva åka till thailand i nån vecka, för där tänker jag inget alls. jag bara njuter av tiden och nöjer mej med en cola. jag vill sitta på ska-bar och höra reggae låt efter reggae låt, jag vill dricka läsk, jag vill springa på stranden och känna sanden mellan tårna. jag vill rensa lite i huvudet, och jag kan inte göra det här hemma. det funkar bara i thailand. när jag var där förra året var allt lite knas, kan inte berätta vad det var, men knas var det. jag tänkte på det hela tiden, kunde typ inte sova. sen den 1a januari bär vi åkte dit, o när vi sen åkte hem den 17, inte en enda gång tänkte jag på det som var knas. det var så skönt, jag kände mig så lätt igen och jag kunde för en gång skull andas ut. sen kom jag hem, och då kom det tillbaka. inte direkt, men dt kom tillbaka. men det är väl bara att gilla läget, försöka se d bra sakerna som händer, vad nu det kan vara. om jag känner mig själv kommer jag sumpa allting! jag är lixom kliffs barn!

ta mig dit nån?

höhöhö

fyndig rubrik elr vad ;)
ikväll var jag och träffa max, det var skit härligt att se honom igen. men de var borta i nacka, typ verkligen skogen. och så var vi ute bara så haha jag fryser fortfande, detär verkligen vinter och det gör mig deppig! usch ja hatar vintern!
aja men nu har jag inte mkt mer att skriva om, ska kolla film. skriver sen vilken o sådära
puuuuuuuuuuuuusssss

tjosan

taaaaaaaaaaack alba en än gång för att du fixade min blogg designe, jag vet att jag hae haft den innan men gillar den som fan måste jag säga. idag har jag vart i solna med Bella, det var mysigt. vi gjorde ingenting spciellt gick bara runt och åt lite donken mat. vi träffa på Mallin och Alexis oxå.. det var trevligt. juste vi träffa maja oxå, men det var så snabbt hon skulle få gratis mat ju ;) juste haha vi träffa jooosef oxå! ;D haha
jag känner mig så dissad, typ tio st i min klass var o gjorde laserdom, lixom fanny, frida, gustaf, furkan och josef o några till. men ingen hade frågat elr sagt NÅGONTING till mig. faktiskt okej att inte typ gurra o dom gör det, men fanny och frida, faktiskt jag tycker det är lågt, jag vet att vi itne är med varandra lika mkt. men nu vet jag att jag egebtligen kanske inte betydde nått för er... hoppas ni läser det här oxå, kommer ändå säga det live oxå.
jag tror jag ska träffa max ikväll, så nu ska jag göra mig i ordning, ha det så bra ppusss

filåt frida (A)

du har:

mascara över 100 kr (x)
en plattång (x)
Designparfym (x)
Foundation över 200 ()
ögonfransböjare (x)
olika borttagningsmedel (x)
speciell hårbalsam i flaska ()
läppglans över 100 (x)
hårinpackning (x)
Bodybutter (x)
Bodylotion (x)
parfym över 300 (x)

summa : 10

du...

Använder plattång/locktäng varje dag (x)
använder foundation varje dag ()
använder mascara varje dag (x)
använder kajal varje dag ()
använder läppglans varje dag ()
använder boddybutter varje dag (x)
anväder ansiktsrengöring varje dag ()
använder hårinpackning varje dag ()
använder hårspray varje dag (x)
tränar på gym ()
klipper mig varannan månad ()

summa: 4

du har:
 
Tonat håret (x)
Färgat håret (x)
Hårförlängning ()
Piercat dig ()
Tatuerat dig ()
Tagit hål i öronen (x)

summa 3.
 
Totalt. 15

0-10 den naturliga tjejen
10-15 konstgjord behandlad kvinna
15-20 kanariefågel i nordisk miljö
20-25 du är en fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka bara plast

haha okej hur fan blev jag en fågel? faktiskt om ja får säga det själv så ser jag jävligt naturlig ut även om jag sminkar mig eftersom att jag använder så naturligt smink om ni fattar :p

trött på all skit

ikväll har jag vart ute och luffat typ. först träffa ja underbara Bella, vi snacka o jag fick snacka ut all min ilska, jag varsååååå arg. och det är jag fortfarande, men en sak har blivit bättre så nu e de haha lugnare. aja, sen kom nattis och jela, vi gick först till cafét. DÖTT. sen drog vi till max och åt mat och bråkade som bara ja bella o nattis kan, haah älskar er tjejer. sen skulle dom dra o då träffa jag denise, så va vi på max, sen drog vi till cafét och var där typ hela tiden. haha det var både tråkigt och kul faktiskt, haha man kunde ju inte göra nått annat än garva åt. haha dumma fjortisar med löshår, haha man såg spännena, och så säger en av dom "asså sjit kolla min naglar, dom är bara för fina, gjorde dom idag", man ba men gumman hallå?!

aja nu skka ja nog tagga till sängen, puss sov gott

Becca goes mad

kom inte på nån bättre rubrik haha, jag är faktiskt lite arg. jag hänger inte me i våra bästa år, fattar inte vrf belle och philip ska gifta sig?! det är inte så det ska var lixom, de ska va belle o shawn men jävla jan har ju fixat med honom så han kommer nt ihåg saker o massa, faaaaaan!  aja
efter våra bästa år passade jag min underbara bror i en timme så mamma fick vila lite. det var kul att ha honom lite för han var på asbra humör ! :D

ikväll ska jag träffa Bella, det ska bli kul. vi ska väl bara vara i solna och gå runt o snacka. kallt det kommer bli, men kanske ska ha på mig vinterjackan, elr det kanske är lite tidigt med det? aja det löser sig haha

men nu ska jag torka mitt hår och platta det och så, sen är det på med sminket lite och så, kanske ska städa mitt rum, duktig elr vad :)
 juste jag snackade med max o ja ska träffa honom i morn :) det ska verkligen bli skit kul!

 vimmelmamman är en kvinna somhar canser, och hon skriver om vad hon får gå igenom. vad hon får för olika behanlingar, hon har en sån på tre år. och då får man läsa om hur rädd hon är över att hon kanske inte kommer finnas där för honom när han blir äldre. jag läser hennes blogg dagligen, och det ger mig faktiskt syrka att läsa den. hon beskriver sin rädsla med så bra ord, och det får mig att bli tacksam för det jag har framför mig. tack för att du skriver och ger mig styrka! jag hoppas av hela mitt hjärta att "skitsjuksommen" försvinner!

ha det bra puss

tjatja

hoppas ni har sovit gott och så.
det är typ inte så bra med mig, elr det känns som om jag kommer få huvudvärk vilken sekund som helst. men d lungt annars,
idag vet jag inte riktigt vad som händer. jag kanske ska träffa max, ett ex för typ ett år sen. och om två dar var det exakt ett år sen vi träffades sist, suuuuuug på den! haha ja skojja ba, men det ska blikul att se han igen.

men vad händer ikv då? ring ut mig för annars kommer ja ha trååååååååååkigt
ska göra "frukost" sen ska ja kolla "våra bästa år!'" :D:D  ppppppppppppppppppuuuuuuuuuusssssssss


ÄNTLIGEN :D

jaghar äntligen vart ute, jag hade inte jättekul, men det var sååååååååå skönt! asså, haha jag var inte inne i ett o samma rum, utan jag var ute, uuute o träffa folk. det va himla så himla chill.
aja jag skulle träffat denise i cafét, men träffade evy, så va ja med henne. vi gick runt bara o luffa. träffa människor o så
haha hände inget spec så orkar inte berätta ;)

hoppas verkligen att jag får mitt skolfoto snart, som skulle kommit för en månad sen. men revo o claudia hade inte skickat in men nu har dom de, o aa.

juste, jag red solei tror ja de stavas, och ja va typ negativ till det och tyckte de skulle bli skit tråkigt. men det var fan kul :D det gick fan bra fram till dom tio sista minutrana :p  men det va lungt asså

men nu ska ja typ lägga mig, puss!!!!

HÖSTLOV

Idag är det höstlov, så jag sov till halv elva eftersom att jag snart ska träffa maja
vi ska nog dra till stan, och hon ska väl köpa nått. själv är jag pank, elr haha ja kanske äger 80 kr ;)
efter jag har vart med maja kanske ja ska träffa nån, men jag vet inte om jag hinner, eftersom att jag ska rida idag. det kommer bli askul, eftersom att nu när det är höstlov kommer det vara många borta, och då har man mer utrymme o sånt, så ja är taggad, bara jag inte får linnea :O haha det löser sig nog ;)
men nu ska jag sätta å hög musik och göra mig i ordning, hmm, va ska ja ha på mig ? :o

godnatt

jag ska snart gå och lägga mig, ska bara borsta tänderna och så.
såg nyss en film, green street holigans, haha för första gången faktiskt. i början tänkte jag, va fan är det för tråkig film. men fyfan va bra den är. känslig som jag är grät jag ju massa. men faktiskt, den är riktigt bra. trodde i början oxå att det var mer än killfilm, men ah det är det inte..

jag undrar verkligen vad det är jag egentligen vill, vad jag vill bli och så och vad som ska hända i framtiden. jag vill bli frisör, men då tänker jag. kommer jag att klara det, kommer jag lyckas och bli en bra frisör elr kommer jag få jobba på en dålig salong. och om jag tröttnar, vilka andra val har jag då lixom. jag skulle vilja välja någonting med en större bred, men då måste man plugga vidare efter gymnasiet och det är inte det jag vill. ja vill komma in i arbets världen så fort som möjligt. så vad ska jag göra? utbilda mig som frisör och kolla hur långt jag kommer och plugga om om jag inte lyckas, elr ska ja gå sam ekonomi etc o kanske bli nån tråkig kavaj kvinna :o

sen så vill jag ha dej! människa vad är det du inte ser, asså du behöver bara komma in i mina armar för dom står där öppna för dig. hur länge måste jag kriga? jag är så trött på det, men ja kommer fortsätta, för jag vet vad jag vill och jag ska göra det nån gång. hoppas jag i alla fall. jag vet inte riktigt vad det är med mig, men i ena sekunden så har jag hur mcyket självförtroende som helst, tror att jag kan klara det, men sen så sjunker allt och jag känner mig svag och vet inte alls om jag orkar kriga längre.

jag vill bara bli liten igen. ojojoj va allt var mycket lättare, problem excisterade inte! elr jo, men inte i samma form. tänk när man hade fritids och man lekte med sin bästis. gjorde egna låtar, hade olika klubbar, man gjorde olika konstiga leker, man lekte tjejorna mot killarna. man gick i centrum med sin kompis medans ens mammor var på nått café så gick man runt där och trodde att man var nått.. så töntigt, men så gulligt. man blev glad för en så dum sak, och man visste inte vad som hände värden runt en. på fredagen satt man med mamma i soffan och kollade på tv, o somna i hennes famn helt trygga och säkra. tänk om man kunde få en kram av nån och allt var löst. så enkelt allt skulle vara.

aja nu har jag klagat klart. men ni får ha de bra pussjag som 3-4
 jag nu
skillnad elr vad? :p

HSM3

hejsan, i morse drog ja o jasmin till solna o åt frukost vid typ två, sen gick vi runt lite, sen kom gabi vad tre, så gick vi två runt o snacka massa. sen drog jag till bion, träffa upp mamma och ida, satte oss i salongen och vem kommer in? haha jo söta nattis! filmen var gullig haha, Zac e ju snygg ;) efter  bion drog jag hem till nattis, vi snacka om typ allt o vad som har hänt o shit. det var skönt att få snacka med henne för vi stod varandra asnära förut om nu kanske d kan bli som de en gång va :D även om vi blivit äldre.
sen drog jag hem och här sitter jag. har astråkigt som vanligt :p

man märker verkligen att vintern e på G :/ inte kul alls, måste ta fram vinter jackan snart "/ men


<3


god morgon

hejsan, igår somna jag vid 2, o kunde inte riktigt somna, jasmin andades som en flodhäst! jag sparka henne lite i ansiktet o då blev det bättre
hon och jag ska göra oss i ordning och sen ska vi äta frukost på café, jag orkar nämligen inte ficxa i köket o hålla på o ja e jätte sugen på en latte :D mums
vid fyra idag ska jag på bio med mor o syster, vi ska se high school musical 3 :D ska bli kul att se den! haha tycker filmerna e asbra

men ni får ha en bra dag
puss

01.00

kl är ett på natten och jag är galet trött, snackar med roligt folk på msn så jag pallar inte sova. jasmin har tagit över hela sängen oxå så jag får inte plats!

v har kollat "step up 2 the streets", det var typ hundraelfte gången jag såg den, men den e bra faktiskt. gillar hennes röst som fan, och det är ju så balla danser asså! jag skulle oxå vilja dansa sådära. skulle inte gjort nått annat än dansat asså ;) hah men allt står ju inte rätt till hos mej ;)

usch, jag hatar att bara sitta hemma och kolla film och mysa. jag är trött på det nu. jag vill ut o träffa massa folk. jag vill dra på fest. jag vill ha en P och ta dt lungt på max med pommes o cheedar dip.. usch!!! ta mig här ifrån, jag får PANIK! asså det är så meningslöst asså! snälla gulliga mamma, låt mig gå ut i morn, annars kommer jag få nått anfall asså!

sitter och lyssnar på musik. och helt plötsligt blev jag deppad. fan jag tror att allt e bra, och det känns bra. sen lysssnar man på nått elr man ser någonting. då kommer man på att det är inte okej, allt är inte som det ska. det fattas vissa bitar. jag var lite omogen för nått år sen o gjorde en pea som heter bajsbrun, haha det tyckte ju jag var skit kul såklart, o då hittade jag en gammal text.
"

Tess mitt underbara hjärta. Jag kan inte förstå att du helt plötsligt bara ska försvinna:( du har alltid funnit där, och nu ska du bara försvinna! Det finna så himla många minnen med dej som man bara dör av lycka av, jag och zandra (PUSSPUSS) pratade om dom en av dom roligaste igår.. fast det bara var över msn så skrattade jag så jag GRÄT! Jag vill inte säga alla minnen, för det skulle inte gå, men en av dom bäst var när jag zandra och emelie skulle göra en pjäs för cia o pappa.. Och emelie som är yngst var vår pappa, men en peruk, så var det bara jag och zandra på "scenen" så gömde sig emelie bakom soffan för att dom skulle kolla på mej o zandra o inte emelie. Så börjar hon jucka mot emelie, och emelie försökte göra så att hon slutade så att hon inte skulle förstöra pjäsen av att alla skrattade, så märkte Cia det och dog av lycka, sen ser Zandra och alla andra det och alla skrattar som fan, hela pjäsen blev pajad, emelie blev ledsen, så vi fick göra om den.. HAHAHA fyfan vad kul det var! et annat var när bara jag och Zandra var ute med henne, så gick vi över hundängen, så finns det sånt där ställe där man tränar hundarna, kommer inte ihåg vad det heter, så gjorde vi det lite med Tess, så fanns det ett bord som stod där o vi sa åt henne att hoppa upp pp det, så gjorde hon det! haha, borde stod inte så stabilt så när hon stod där vinglade det skit mkt, så hennes ben typ gjorde oxå det och zandra och jag garva ihjäl oss.. hennes ben var så sjukt roliga och hennes min när vi typ tvingade henne att stå där för att vi garva så mkt var så sjukt rolig.. alltid när hon är sur så får hon typ ett ansiktsutryck som typ ser ut som att hon försöker kolla snett! haha shit vad kul det var! och nu när hon kommer att försvinna kommer vi inte kunna få någo mer fina och roliga minnen med henne, vi kommer inte kunna kolla på henne och göra hennes språk.. vi kommer inte kunna busa med henne så att hon börjar jucka mot emelie, vi kommer inte kunna driva om att hon är i skogen och träffar sina varg kompisar o knullar sönder dom x) Vi kommer aldrig med kunna se bullen hon får när hon är sugen på maten vi äter.. VI KOMMER ALDRIG MER KUNNA MYSA MED HENNE OCH SÄGA TILL HENNE HUR HIMLA SPECIEL OCH HUR ÄLSKAD HON ÄR AV OSS :( jag älskar verkilgen dej tess, det kommer kännas så sjukt konstigt att du bara kommer att försvinna..:( att när ja kommer till pappa varannan fredag och ja kommer inte mötas av dig, du blir så glad! VILA I FRED MITT HJÄRTA!"

om ni bara visste vad den där hunden betyder för mig!


haha humor!!


hungrig!

hejsan, jasmin har inte kommit än. men somsagt hon är den segaste jag vet så de e väl lungt, jag har inte gjort i ordning mig helller så aja :p

har precis passat min bror wilmer som är sjuk, han har öron inflamtion :/ lilla stackarn, gråter hela tiden och vet inte riktigt vad han vill ha. han kan ju inte snacka heller så det gör allt lite jobbigare. tycker så synd om honom, för som liten var jag öron barn. har haft öron inflamtion typ 20 ggr. det är inte roligt alls.

just nu e jag inne på gratismakeup.se, jag kommer snart att få mitt önskade present kort, inte många poäng kvar. äntligen. bli medlem du oxå här.
men haha nu kom jasmin, ha det bra
puss

jag e bra!!

nu har jag äntligen städat klart mitt rum, fan va dukitg jag är! men jag gillar inte mitt rum, asså gillar inte färgerna och sånt! hoppas vi flyttar till det där stället, då får jag bestämma förger i shit själv o då kan man sätta dit massa speglar som jag inte har nu, jag har en lite ful rund spegel som behövs tvättas. men det orkar inte jag. sen är ampan as dåligt så de e alltid mörkt i mitt rum!  haha om nån brur sig

snart kommer jasmin äve kallas hashmin, vi ska äta massa mat, äta gudis och kolla film. prata och ta fula bilder..

ha det bra, puss

fandå!

jag har mensverk och mår illa! hatar denna vecka!!! jag orkar inte gå ut och gå idag, så jag får väl bara äta nyttigt och städa mitt rum, bajsvecka!! :(

idag kommer i alla fall jasmin hit, det ska bli mysigt att träffa henne. hon och jag har vart kompisar så jävla länge! så ballt att man kan hålla ihop så länge. hon är ju två år yngre än mig oxå, vilket har gjort det lite knepigt ibland. vi höll på att bryta kontakten oxå när hon flyttade från solna. men det gjorde vi inte, och jag är så tacksam för det. jag kommer ihåg en gång på svenskan så skulle man redovisa om någonting, ochjag var inte förberedd alls. så jag ville göa sist för då kanske ja inte skulla hinna redovisa. men då gick frida upp och berättade om Alba om deras vänskap och så. elr man skulle berätta om en person som betyder mycket för en. och då fick jag en idé och ställde mig upp och sa att jag ville redovisa. så berättade jag hela vår resa, om hur mkt vi har gått igenom. det var under den tiden vi gled isär, men vi hade börjat försöka hitta tillbaka till varndra. när jag beättade det började jag helt plötsligt gråta, och fick nattis och några att gråta, till och med min lärare. och jag var inte berädd på att börja gråta, men då förstod jag verkligen hur mycket jag sakna henne och hur mkt hon betyder för mig

jag bjuder på denna gamla bild på oss två, för typ aslänge sen! love u bästis

God morgon

hoppas alla har sovit gott! (kolla stavningen på de alba XD)
igår var ´jag bara hemma och myste, men nu orkar jag inte vara hemma mer kvällar. det är så värdelöst!!!! jag kan inte sitta till längre och blir sur för ingenting. men jag somnade väl vid ett och vakna halv tolv. skönt att sova ut för en gångs skull.

nu är det äntligen höst lov, även fast det inte känns som det än, men det är det. och jag ska sova så mkt jag kan och ha så kul som möjligt på kvällarna. inte för att jag kommer få vara ute lika länge som förrut. menmen det är bara att göra det bästa av situationen (elr hur det nu stavas, alba?).

men nu ska jag börja göra mig i ordning lite, för jag ska ut och förbränna lite fett (promenad). mitt nya liv började nämligen idag. igår var sista gången på mkt länge som jag åt en hel godis påse, hehe

men ni får ha det så bra tills nästa gång jag skriver, puss

Gumman jag saknar dej :(


Here I am
At 6 a clock in the morning
Still thinking about you
It's still hard
At 6 a clock in the morning
To sleep without you
And I know that it might
Seem to late for love
All I know

I need you now
More than words can say
I need you now
I've got to find a way
I need you now
Before I lose my mind
I need you now

Here I am
Im looking out my window
Im dreaming about you
Cant let go
At 6 a clock in the morning
I feel you beside me
And i know that it might
Seem to late for love
For love



I need you now
More than words can say
I need you now
I've got to find a way
I need you now
Before I lose my mind
I need you now
More than words can say
I need you now
I got to here you say
I need you now
Before I lose my mind
I need you now

I need you now

"""


Oh I need you here and now
Need to get you somehow
Tell the world
that I will show my love to you

idol och fredag heka veckan!

sitter och kollar idol nu. och haha jag måste igen bara säga att Robin Bengtsson har ju utvecklats ännu en gång. han kan ju inte dansa eller röra sig, men har utvecklas faktiskt. sen e ju Kevin så galet skön! och Lars e ju sa bra så att ah! så galet cool! :D
efter idol kommer fredag hela veckan, sen kommer fucking nyheter, sen får vi veta vem som åker ut ur idol.

haha vilket liv jag har, sitter hemma hela tiden, men jag har utegångsförbud så haha vad ska jag göra!? men efter helgen kan jag dra ut igen! fan va skönt det ska bli. jag tycker att det kan vara mysigt att vara hemma. men om det blir för mycket så får jag panik och känner mig instängd. faktiskt inte ruligt! men snart kan ja komma ut och andas. vad hemskt det låter XD men det är lite så

Jag tycker att ni som läser min blogg (typ 20 st XD) kan läsa coolaste bloggen ever! Amir, han skriver öppet om sin homosexualitet och skriver allt om vad han gör om dagarna och massa sånt! den bästa bloggen som finns haha, förrutom min.. NOT! ;D haha

men nu har Idol börjat igen ni får ha det så bra puss påer

tjosan

idag har jag vart i skolan, skirvit massa prov. fick tillbaka min svenska tiding och fick ett VG. helt okej :) det var stor samling, tråkigt men ganska kul ändå. slippa lektion ;) sen hade vi lååååång lunch rast eftersom att dom som hade skrivit klart proven fick ta lunch. så det var chill :) sen hade vi musik, det var väl typ lite kul. men inte riktigt en riktigt musik lektion men det är lungt. FÖR NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV! :D gaaalet skönt! :D
efter skolan drog jag och maja till solna centrum och blev godis sugna och åt lite godis. mums! sen drog vi hem. när jag var i huvudsta ringer det nån på majas mobil o dt var min mamma som påmminde mig om att jag skulle hämtat ida på skolan, så jag fick åka tillbaka :( och det värsta var att jag hade glömt min mobil hemma på morgonen, så jag hade inte lyssnat på musik, så jag var lite sur, men det är lungt ;)

ikväll ska jag vara hemma och kolla idol, hoppas verkligen att Lars, Robin och hon lilla duktiga som jag inte kommer på namnet får stanna! dom är galet bra, och speciella! haha så ni vet (;

 
lite emo bild kanske, haha men tess hjärtat. ja saknar dej!

god natt

hoppas ni har haft en bra dag alla! jag sa ju att jag skulle plugga, men tror ni att jag har gjort det :S nej! menmen det går som det går i morn
men sov gott, puss påer

.

 det här måste ju vara världens gulligaste familj. asså kolla bilden, i just love it. jag gillar Nicole, hon är så ball på nått sätt. jag tycker absolut att hon var för smal, men asså hon e cool! hon tog sig ur all skit. elr kanske inte all, men hon reste sig upp efter mycket svårt som har hänt henne.

om nått helt annat, så har jag en dröm. om ni bara visste hur fin den var! så perfekt och gullig. tänk om det nån gång skulle hända. är det  helt omöjligt? kommer jag bara få drömma?

torsdag

hejsan, idag hade jag en låååång skoldag. slutade fyra! men den sista lektionen var kör så det var ganska chill.. jag skulle ju hem till nattis idag men det blev ingenting eftersom att hon hade glömt sina nycklar. inte kul!  menmen
idag hade jag sov morgon, men jag fick bara sova en halv timme extra, eftersom att alla låter så mkt hemma på morgonen.

i morgon har jag matte prov! och jag kan ingenitng, jag föstår verkligen inte! jag suuger på matte, haha men det är bara att bita ihop. plugga och göra det bästa man kan. det är ju höstlov efter i morgon så det känns som om att det bara är att tuta och köra nu haha!

usch, jag vill inte vara i sverige. jag vill vara utomlands. jag vill vara i thailnad och äta mogen mango och vatten melon! jag vill sola och bada i saltvatten! gud vad mysigt det skulle vara!

exakt där vill jag va

mat<3

jag har inte pluggat, som jag sa att jag skulle göra. men det kanske inte gör nått eftersom att ja ska till nattis i morn och plugga. det kommer bli mysogt faktiskt :)

i morgon har jag sov morgon till kvart i tio, det ska bli asskönt! sova liiite längre. jag är så himla trött nu för tiden. när jag gick i åttan smsade jag typ till två på natten, men nu i nisan somnar jag vid halv elva och är så trött att jag dör! :o så det ska verkligen bli jätte skönt med höstlov, där jag faktiskt kommer att plugga! haha applåder tack! måste ta igen en massa saker. men det löser sig alltid.

'
EMO :D

jag tänker på dej hela tiden


gumman, mitt hjärta mitt allt. Vart är du? varför kommer du aldrig hem? varför möter du mig inte i dörren hos pappa? det är ju så det har vart så länge jag kan minnas. men nu är det inte så. men jag kan inte förstå, jag kommer aldrig att få mysa med dej igen. aldrigaldrigaldrig igen!? det är ju så sjukt. jag behöver dej gumman för att kunna andas, för att leva och för att kunna se saker och ting ljust igen. jag vet att det vi gjorde var rätt, du var så gammal. men jag har ett sånt dåligt samvete. jag skulle vart där med dej. jag skulle hålla om dej och säga ett sista hejdå. jag skulle vart dära!! jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag inte fanns för dej dära! jag vet att du hade pappa, cia, zandra och emelie dära. men jag skulle oxå vart dära. kan du förlåta mig för att jag inte kom?! jag hoppas och tror att vi kommer ses igen. i en plats utan tid. då kommer jag kolla in i dina söta ögon, känna din mjuka päls mellan mina fingrar och lukta på din doft. jag saknar dej gumman, hela tiden finns du i mig. jag bär omkring dig i mitt hjärta. love u hun <3

Stan

Tjosan
idag har jag vart i skolan som vanligt, skit tråkigt verkligen.. men en chill lunchrast :) efter skolan drog jag och jasmin till stan och leta massa saker. jag hittade ett par stövlar, benvärmare och hårnålar elr vad det nu kallas för. inget speciellt med andra ord. men det var trevligt att träffa lilla jasmin..
snart ska jag nog sätta mig och plugga. och den här gången mååste jag göra det för jag gjorde inte det igår. oooj!!

juste!! jag tycker så synd om min kompis maja. vi var ju och sola igår, och maja som inte är så van vid sol solade lika länge som jag. och det visade inga fina resultat, hela hon är röd. hennes rumpa ser ut som danska flaggan! tycker lite synd om henne faktiskt, men om hon smörjen in sig i aliovera så kommer det bli bättre och bli lite brunare (;


snart är det höst lov, det ska bli galet skönt. men jag skulle hellre ha sommarlov :(

JAJA! :D

På torsdag ska jag hem till Nattis. DÅ SKA JAG FÅ JAJA MAT  ;D Fett gott!! mmmmmmmmmuuuuuuums nu blev jag hungrig

haha kolla! jag hitta en bild på mig själv i framtiden (med det menar jag att jag snart är fet som en kossa, mums!)

hmm..

idag har jag vart i skolan som vanligt, efter skolan drog vi hem till maja och kollade hennes lägenhet. den var fin och mycket större än förra. sen va vi o sola, maja total brände sig medan jag blev jävligt brun om jag får säga det själv. men det var asjobbigt för man har ju en fläkt så man inte blir så varm, men min vad sönder XD inte bra inte ;) menmen
efter det drog vi hem till henne, åt lite glass och banan. sen drog vi till solna centrum, jag skulle kolla efter byxor men hittade inga. sen drog ja till dansen. men MIFFO soom jag är så var lektionen inställd! jag blev galet arg. så fick ja gå hem i regnet helt ensam. e man smart så är man? ';)
när jag kom hem gjorde jag god mat, kollade på Xeffekt sen kolla jag OTH och nu sitter jag här. ska dra och diska snart. efter det ska jag plugga fysik, jag har ett fett stort fysik prov i morgon och jag iiiiingenitng! hahaha

 haha hur snygg är man inte? sådär såg jag ut en hel vecka ute på björkö, haha det var så galet kul med dej Jasmin! ;D

God morgon

hejsan på er. inatt har jag sovit i nästan 8 timmar och en kvart, men jag är fortfarande trött.. men i alla fall, jag drömde en sjuk dröm. jag drömde att jag var gravid och att jag var mega tjock och att jag shoppade och gick i skolan som vanligt. haha helt sjukt! haha fast det var kul att drömma om det för jag skulle passa som gravid, any one who wanna make baby? nej jag skoja bara haha XD blä jag gillar barn men jag ska nog inte skaffa barn än.. jag ska ut och resa o shit innan. jag har bestämmt mig för att jag ska bo i Thailnad i minst ett år. förstår ni hur ballt!? love thailand!!!

idag ska jag hem till maja, vi ska sola lite solarium. det ska bli skönt. och jag skiter i att det är farligt (:
nu ska jag in lite på facebook och chilla runt lite. sen ska jag plugga engelska glosor. puuuuuuuuuss

SMART DÄRA

höhö jag har kommit ut ur duschen för ett tag sen, skulle börja plugga.. men oj det blev inte så.. känner igen dt mönstret, har det hänt förut becca? hmm
men jag kom på en asbra sak, har ju sär eng i morn så jag kan plugga in orden då istället, är jag smart elr jätte smart lixom (;
jag hatar att duscha! elr nej att duscha är skönt, men med mitt hår är det jobbigt. alla som känner mig kanske vet varför. men jag har ju typ ganska mycke hår, som är LOCKIGT! asså det är så galet lockigt. jag kanske kan bjuda på nån bild nån gång när jag ser piggare ut än nu. i alla fall så måste jag vänta tills det torkat på kvällen så jag kan platta det för att jag inte orkar på morgonen.
oj vilket problem kanske ni tror, men jag e ju lat. menmen vad ska jag göra, jag försöker ju. men jag misslyckas, som med allting annat
haha men jag är glad för det!! snart är kl 9, tror jag ska lägga mig as tidigt idag, shit va skönt :D


jag är assugen på en cola, (men jag är inte som kisse för det (; )

Ridning

det gick jätte dåligt på ridingen. för det första så var jag jättetrött och ville därför ha en enkel ponny/häst. men jag fick Linnea. En ponny jag verkligen inte gillar, så jävla sur och svår och ah allmänt jobbig. så ah det gick skit för mig. jag kommer ha sån träningsverk i morgon, men det är fan kul. då känner jag mig alltid lite duktig.
jag funderar på om jag ska sola solarium på onsdag eller när det blev. jag har blivit så nojsig, ni vet att det är farligt. att det ökar risken till canser och sånt shit! men jag mår så bra efter jag har solat, jag känner mig fräsch och glad.
jag hatar när det är mörkt ute, jag blir ju typ deprimerad på riktigt! :o så ibland då och då kan det vara skönt att sola i 20 minuter.
snart ska jag hoppa in i duschen och duscha med riktigt varmt vatten! mysigtmysigt. sen ska jag plugga lite engelska gloser. sen om jag orkar kommer jag plugga fysik. men det kommer jag nog inte göra i alla fall eftersom att jag är så lat (a)


är det så jävla farligt verkligen?

måndag

tjosan på er, allt bra?
idag vaknade jag kl kvart över sex, jag är ju hos pappa så dt blir tidig morgon då. drog hemmifrån vid tio i sju, då pappa skjusade mig till t-centralen. mötte maja i solna centrum. har bara haft massa tråkigt lektioner. tråktråk
idag ska jag vara barn vakt åt min bror sen ska jag på ridingen. det ska bli kul, behöver verkligen träna nu efter helgen. haha jag har ätit massa god mat och massa glass och godis. mums!
just nu har jag svenska/engelska som vanligt. ska skriva dt sista på min svenska tiding, och sen ska jag skrivaut det om dt blir klart.
juste i morn ska jag hemtill maja och se hennes lägenhet, elr dt e ju inte hennes haha men  ni fattar, sen på onsdag elr nått ska vi nog sola sularium, love it ;D

tappat apititen lite måste ja säga

koooooom

jag förstår mig inte på dej människa, vad håller du på med? du gör mig så förvirrad!
loI'm waiting for some kind of a miracle
Waiting so long
So long
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think


hejsan på er

förlåt för att jag bara skrev en gång igår men jag hade ingen tid över.
igår var jag oxh kolla på min syrras innebandy match, hennes lag vann. dt var ganska kul att se faktiskt. sen drog vi till farsta och shoppa lite. sen kom vi hem, fixa massa mat så kom jonny, linnea och lova. det var mysigt, sen kom pappa hem från landet oxå.
idag vet jag inte riktigt vad som händer.. ska nog plugga en massa, elr haha dt kommer ju inte bli så mkt plugg om jag känner mig själv (;
jag kanske ska sova hos maja som har flyttat, hon vågar nämligen inte sova ensam i hennes nya rum :p
men nu ska jag skriva lite svenska skit
puss

God morgon

tjosan på er, hoppas nihar sovit gått :)
snart ska ja o kolla på min syrras match, hon har tydligen börjat på innebandy så det ska bli kul att se dt :)
igår var jag bara hemma och tjockade mig framför idol och fredag hela veckan (; det var mysigt, men jag känner hur jag längtar efter att gå ut o ha kul
men nu ska jag göra mig i ordning, puss påer

:(

jag har inte kompis kvar på min mobil, så jag kan inte svara på era sms förrän jag får pengar. och det är om tre dagar, elr pappa kanske e snäll o köper till mig. men han är ju typ sur på mig, egentligen palla.. vadå men är bara 15 EN gång i livet (;
jag mår as illa hjaha! jag äter ju aldrig frukost när jag ska till skolan, haha så är jag alltid jätte hungrig innan det är lunch :p haha och igår sålde vi massa kakor o så till föräldra mötet, o då blev det över massa gosaker, så åt vi aaasmkt innan lunchen, asså ja höll på att spy för att ja åt så mkt socker. sen en timme senare var det lunch o det var jätte gott då åt ja massa, så jag känner mig inge bra alls
haha men det får ja nog leva med :p

är i skolan nu

hejsan på er
jag är i skolan och har svenska. idag skulle vi egentligen haft NO prov, men min lärare hade glömt det hemma så det blev ingenting. vilket var tur med tanke på att jag inte hade läst på alls, inte bra becca!!
nu har jag svenska, tidingen som vi håller på med ska in på måndag, så där försvann min helg, jag kommer typ bara plugga NO och svenska, KUL! aja skitsamma ska jag in på st martins så ska jag!
idag börjar maja flytta, hon o hennes familj ska flytta till sundbyberg, hoppas allt går bra och så.
nu ska jag göra lite Sv o logga in lite på facebook (;
ha det bra, puss

musik <3

ett liv utan musik skulle verkligen inte fungera för mig, mår jag dåligt och lyssnar på en glad llåt kan jag jag helt plötsligt känna mig bättre. om jag känner för att vara arg o ledsen blir jag alltid lite lugnare av lugn musik, och underlektioner skulle jag inte kunna göra någonting om jag inte hade musik, nästan läskigt ju ;)
just nu är jag inne på gratismakeup, kollar runt lite i dom olika formusaspaltrna. jag ska snart gå och kolla lite tv och "plugga". har fysik prov i morgon, och jag kan inte så jätte mycket typ (;

idag har jag i alla fall vart i skolan, efter skolan drog jag och Bella till stan. i stan letade vi efter skor till mig som ja hitta igår, men dom var slut :( så jag köpte inga skor. så leta vi prao till Bella och nja dt gick inte så jättebra. sen drog jag tillbaka till skolan. jag och några från min klass skulle sälja kaffe o kakor och så till föräldrarna, gulligt va?!:p haha
men vi käna en del till klasskassan, så det är alltid något.

men nu ska ja hoppa i säng, sov gott


Saknar dej mitt hjärat

                                             Ett hjärta kan slåEtt hjärta kan brista
En vän kan man få
En vän kan man mista
Men i mitt hjärta är du gömd
För en vän som du blir aldrig glömd...





Jag har hittat den jag vill dela mitt liv med
Jag har hittat den jag saknar vareviga sekund
Jag har hittat den jag
vågar släppa in i mitt hjärta
Jag har hittat den jag aldrig trodde fanns
Jag har hittat den som
muntrar upp mig, genom att bara finnas
Jag har hittat den jag älskar
Jag har hittat dig...



1000 words won't bring you back
I know because I've tried
And neither will a 1000 tears
I know because I've cried
They say that memories are gold
Well that may be true
But I never wanted memories
I only wanted you....


god morgon sötisar

hoppas ni mår bra, själv mår jag skit. det finns tydligen bilder på mig och Elve, typ mitt ex. vi var tsm för snart ett år sen. fan vad dåligt jag mår, haha den bilden ska inte finnas där. nån som vet hur man kan ta bort den :S
aja igår kunde inte jag somna, somna vid typ halv två. asjobbigt! men jag hade sovmorgon så jag fick sova ca 6 timmar i alla fall. var inte pigg alls, sen när jag kom ut för att gå till bussen blev jag ledsen eftersom att vädret verkligen SUGER! inte roligt alls :(
men nu ska jag skriva ut mitt so arbete och börja skriva en ny artikel på svenskan.
ha en bra dag, puss på er

något bra gjort av mig i alla fall

äntligen har jag gjort klart mitt so arbete, trodde aldrig jag skulle bli klar med det. jag vet inte om det är bra gjort elr så, men jag fick säga det jag ville säga i min text (: det var lite trist att skriva om Thailand, för man tänkte tillbaka så himla mycket, då påminndes man av värmen, lukten, maten och människorna. men nu e det klart, blir glad för ett G haha!
har där emot inte pluggat på fysiken, vilket var kokat eftersom att jag inte kommer ha tid med det i morgon riktigt. men då får jag köra becca speciella, plugga på bussen -.-' tråkigt!! menmen
jag vill ju in på frisör linjen, haha och med mina betyg som jag har nu kommer jag nog inte in på det. det är ganska höga faktiskt.. jag tror jag vill börja s.t martins i sundbyberg, jag tror att det är bra faktiskt. det enda negativa är att man inte har lilla furkan där, som masserar som en GUD! han e så jävla duktig, jag får typ rysningar när han masserar, tycker nästan synd om honom eftersom att vi står i kö för att få massage. haha va pereverst de lätt, men dt e nästan sant

men nu ska jag nog gå o lägga mig, läsa lite snabbt i fysik boken. har sov morgon i morgon, galet skönt
men nu får ni ha det så bra

puss


Gratis smink

vill ni ha gratis smink? bli medlem här.

vet ni vad jag stör mig på?
människor som snattar från sina kompisar och leker sen att dom har ballhet
killar som tror att dom kan få vilken tjej dom vill bara för att man e snygg
killar som är allmänt ÄCKLIGA!

JAG HAR HITTAT PRAO!

tjosan på er, idag har jag vart i skolan som vanligt. gick runt i mjukis byxor och ett fuckfejs utan smink, kul lixom! nej verkligen inte. hade inga speciellt roliga lektioner alls. det var bara galet segt allting. men jag har bombad låten womeniser med Britney Spears idag, fyfan vad bra låt. kommer verkligen aldrig sluta gilla britney för hon är så galet bra! ;D

efter skolan drog jag och maja till stan för att leta prao. vi var säkert där i två timmar o leta, haha och vi hittade till sist.. haha ja o maja kommer att praoa tillsammans på Pizza Hut! ;D fett gott, vi kommer typ få gratis mat, mums! ;D men innan vi var där skulle jag och maja pröva balklänningar, haha vi har ju bal i slutet av nian, och jag skojar inte när jag säger det här. JAG KAN INTE HA PÅ MIG EN FIN KLÄNNING! asså haha den jag prövade gick i alla fall inte, den var aldelles för liten och jag såg så himla konstig ut, det kanske var en konstig form på den men i alla fall, haha inte bra inte. men jag längtar till balen. fett kul att se alla i klänning och kostym ;D

men nu ska jag nog plugga lite fysik, sen ska jag ta en dusch.. ni får ha dt så bra
puss påer

lååång dag

tjosan
idag började jag kl kvart över åtta och slutade kl fyra, det känns verkligen som en evighet när man sitter i den där spy gröna skolan, uschusch
efter skolan drog jag till Solna för att möta Melissa och Denise och typ två andra killar. vi gick mest runt o snacka, till kl sex då jag drog för att gå på dansen. och det var roligt, men jag vet inte om jag ska fortsätta med tanke på att jag inte är bra alls elr egentligen orkar. men vi får se hur det blir med det. efter dansen drog jag hem och åt mat <3 efter dt tog ja en snabb dusch, och sen kolla jag Onee tree hill som är så galet bra. och jag kan inte fatta att man äntligen fick veta en sak.. taskigt att avslöja om nån inte vet ;)
snart ska jag nog börja skriva klart min so som verkligen måste lämnas in snarast.. annars kommer hon inte ha nått att säga om i mitt omdömme (utvecklingssamtal u know). snart kommer skolfotona oxå, det ska bli kul att se dom, fast lite sorgligt om de blir dåligt med tanke på att det var vårt sista tillsammans allesammans :( kommer verkligen att sakna min klass, alla mina sötisar =)

i morgon ska jag o maja dra till stan och leta prao plats, om vi inte hittar i morn kommer vi få praoa i skolan nånstanns, o de blir boring med tanke på att man ska ju bort från skolan under praon o slippa se den där trista gröna färgen haha :p men vi får se vart vi hamnar :)
men nu ska jag fråga Bella lite om SO'n så ska jag plugga little ;)
puss på er, kul om ni kommentera lite ;)

:/

jag tror man märker hur mkt man verkligen behöver nån när dom har försvunnit. jag behöver dej Tess, kom tillbaka snälla! jag behöver din värme.  jag känner mig nästan naken utan dej, jag vet inte hur jag ska förklara det men allt känns så kallt och onödigt. alla våra minnen hjärtat betyder guld för mig, det är dom som gör att jag orkar vissa dagar. vi har så fina minnen hjärtat. både roliga, mysiga, galna och kanske mindre roliga. jag tror att vi kommer träffas snart någongång
love u darling


tisdag

god morgon, hoppas ni har sovit gott.. jag har sovit så gott att det var galet svårt att vakna haha inte bra. jag hade tio minuter på mig att göra mig i ordning, inte bra inte! nu sitter jag i skolan i alla fall, jag har sv/eng även kallad särengelskan. gulligt gulligt, elr någnting.
vad händer idah då? typ träffa melissa, ghå på dansen, se one tree hill, diska och kolla desperata hemma fruar. hahavet inte vad det heter på engelska, elr jo men inte hur dt stavas.
snart ska jag typ plugga med någonting, men jag evt inte vad jag ska välja lixom, har så galet mkt ju!
aja men nu ska ja lyssna musik och gå in lite på fecabook
pussilipuss


värdelös!

asså, haha. jag tog min duscha o packade upp alla skol böcker, sen så skulle ja kolla nått på datan, o fasna. bu är kl snart halv tio o jag pallar nog inte vara vaken så länge till :p lyckat! haha men dt blir extra mkt plugg i morn :( bajsbajsbajs! jag orkar verkligen inte, ja har lixom ingen ork! hur får man den där orken?
jag har verkligen ingen aning! :p men jag ska kolla lite tv, platta mitt hår o va inne lite på msn,
hoppas ni haft en bra kväll o lyckats plugga
puss

trött

hejsan, kom hem från ridningen för ett tag sen.. Jag red surponnyn Linnea, lagom kul! det gick typ asbra i början, men hade stora problem med galoppfattningarna på den hästen.. visst galopperde hon, men hon trava innan lixom, o dt var r inte dt som var meningen lixom. men jaja det gick okej. jag har nyss ätit mat, muuuuums! love mat <3
-nej men en lunch på detta?
-äta bör man annars dör man
höhö det kommer ju från ica reklamen, och jag tycker den är rolig och jävligt bra ;D
men nu ska jag hoppa in i ett varmt bad, koppla av lite lagom, sen ska jag plugga. FUN! verkligen skitkul!
hoppas ni haft en bra dag, puss

tjosan

just nu sitter jag i skolan och har min sista lektion fär dagen. efter skolan ska ja o maja till stan o leta prao plats, vi ska nämligen ha prao v 47. jag vet inte riktigt vad jag vill göra, men dt blir v café elr någonting sånt, kanske bio oxå.. dt kanske blir lite kul. efter ´stan ska ja till stallet o rida. sen ska jag nog hem o plugga, har massa saker till denna vecka, ska kolla runt lite efter gymnasium oxå. har ingen aning om vart jag ska gå, men det kommer nog lösa sig! ;D
men nu ska jag nog göra någonting ovettigt som att plugga
puss påe! ha en toppen bra dag

miss u hun <3


...

Fan vad allt känns båtten. jag känner mig så instängd och uttråkad! jag vill ha mod till att göra vissa saker, men jag har inte ens stryka nog att leta efter modet. jag vet inte vad jag skulle göra, men mycket. jävligt mkt skulle jag göra bara för att få en chans. kanske kommer jag att få min dröm uppfylld, kanske.. jag tror det. elr jag vill tro det. men innerst inne gör jag  inte det. jag vet exakt hur det kommer bli. jag kommer göra så som jag gjort tidigare jag har gömt allt. gått till någon annan och funnit tröst. men sen faller jag tillbaka och vet inte hur jag ska kunna glömma elr gömma igen. herregud människa vad du kan göra mig arg, glad, ledsen, stark och svag. det finns så mkt jag skulle vila säga dej, men om du stod framför mig nu skulle jag inte kunna säga någonting. jag skulle bli stumm, jag skulle kollat in i dina vackra ögon och bara vilja att du skulle krama om mig o få min värld bättre. jag har kämpat så mkt för dej. och jag har trott att jag ibland har lyckats, men sen får jag veta att jag misslyckats igen. som precis allt annat. jag tror jag har lyckats med en grej, och dt är jag galet glad för. men snälla en sak till. låt mig lyckas med dej!  

hejsan

Inatt sov jasmin hos mig, vi kolla stjärnos på is och snacka massa. sen kolla vi eragon, men jasmin somna så jag fick titta ensam :p
sen på morgonen så vakna vi väl runt halv tolv, jätte hungriga. så jag började göra tomatsoppa och mackaroner, mums! haha sen kollade vi på Eragon igen eftersom att Jasmin ville se den. mitt uppe i filmen gick vi ut med min bror o snackade oså, sen kom vi hem kolla klar filmen, sen typ drog hon. då damsög jag hela lägenheten (duktigt becca) sen satt ja o snacka lite på msn.. sen smsa Bella mig att jag skulle komma ut, o då mötte jag henne. snacka lite om vad som har hänt o lite så. sen kom jag hem åt, o nu sitter jag här.. (vilket liv jag har)
i morn är det skola, sen efter skolan ska ja o maja leta prao plats i stan, efter dt är dt ridning. sen ska jag väl hem o plugga.. dt kommer bli mkt plugga fram över /:
men nu ska ja ladda ner lite musik, ha dt bra
juste jag vill tacka Alba som har fixat min header :D
puss påer

Myskväll

Snart kommer Jasmin hit. vi ska äta god mat, snacka, kolla film o snacka ännu mera. det ska bli skönt att träffa henne igen. hon och jag har känt varandra sen jag var typ fyra (hon två). galet länge egentligen :)
men nu ska jag städa undan lite skolböcker o sånt som ligger på mitt golv o bädda o lite så, hoppas ni får en myskväll elr riktigt lyckad partykväll,
puss <3
 jag och bror
jag

mer bilder kanske kommer i morn, puss

GRYMT!


detta är inte riktigt den musik jag lyssnar på, och jag kan inte säga att jag tycker låten är så bra. Men i slutet av nian så ska man vara med i ett rockband, o min grupp ska göra denna låt, o jag ska spela trummor! fatta vad kul!!! om ni lyssnar på trummspelet så hör ni där innan refrängen kommer "BAMBAM" det ska bli så jäääävla kul att spela den asså!
aja men nu vet ni i alla fall, skulle bara säga det
är galet taggad för att lära mig
har ni sett Britneys nya video förrästen? galet bra
puss på er

God morgon!

hoppas ni har haft en lyckad kväll och en god sömn. jag har sovit som en kung, haha ja somna kl halv tolv, och jag vakna halv 11. hehe så jag känner mig ganska utvilad. haha jag drömde en så sjuk dröm men den kan jag inte berätta om :p
idag vet jag inte riktigt vad som händer, dt beror  ju lite på pojkarna.
snart ska jag klä på mig lite kläder o dra ut o gå tror jag, ska försöka få tag på maja o se om vi ska gå tillsammans så jag slipper gå själv haha :p det är inte så kul, elr jo men inte när dt är sånt här skit väder. :p

igår på idol åkte ju tönten ut, va fan hette han. typ Jesper, och jag tyckte det var helt rätt, men jag måste säga att jag inte tyckte yasmina var bra alls! man hörde hur anträngd hon var och hon sjöng inte bra alls. och luilui var inte så stark som jag trodde heller.. Robin Bengtsson var ju lätt han som överraskade mest, jag har laltid tyckt att han e bra, men han har verkligen utvecklets!
aja nog om idol, haha vilken tönt jag är XD
aja puss påer

Idol!

just nu sitter jag och kolla på Idol, och nu är dt Robins tur. i like him alot! jag vet att inte många tkr dt, men han e galet snygg.. och han e grym!! asså haha ah fan han e bra! han kan sjunga o ser bra ut! vad mer behövs?!
hehe jaja!
nu ska jag kolla klart, kanske skriver senare nångång
puss!!

Förtår dom inte?

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
There must be an angel with a smile on her face,
When she thought up that I should be with you.
But it's time to face the truth,

I will never be with you.


kommer jag aldrig få dej?

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you


mitt liv just nu

det enda jag kan tänka på är hur mkt jag saknar Tess och hur mkt jag vill ha hnm.. och jag orkar snart inte mera. jag skulle klara av en av d där sakerna. men jag behöver nån som kan hela mig på ett sätt som bara Tess kunde göra. jag hade henne från att jag var tre/fyra vet inte riktigt, tills nu. asso fatta hur länge dt är! dt e ju helt sjukt, men jag kommer inte att få se henne igen. allt som jag ser elr hör kopplar jag till henne elr till hnm.. jag vet att jag kanske inte alltid uppför mig så moget och så, men dt är sån jag är. jag älskar att bara släppa allt och ha massa kul och skratta en massa. men jag kan vara mogen oxå. men dt e lixom inte lika kul. om du kanske verkligen visste vem jag var så skulle du skita i hur flummig jag kan vara ibland.

Fredag!

Galet härligt, äntligen helg lixom! ska bli galet skönt att verkligen få vila ut sig!
just nu har jag svenska lektion, och dt är lite segt måste jag säga. efter detta har jag musik sen är den äntligen helg! wihu! ikväll ska jag självklart kolla Idol och Fredag hela veckan! det är så galet bra och roligt :D haha jag skrattar alltid som fan på fredag hela veckan :p
vad ska ni göra i helgen då? händer dt någonting kul? :p
jag har verkligen inget liv just nu eftersom att jag har utegångs förbud .. KUL LIXOM
men nu ska jag gå tillbaka till att bråka med alla underbara kompisar.
puss påer

ge mej dej

Imagine that the pillow that you cried on was my chest
And the tissue that you wiped yo face with was my hand
Boy, imagine if you needed advice about some other girl,
I'm the one that comes to mind

I wanna be, the last one that you call late at night
Said I wanna be, the first one that you dial when you open your eyes
Wanna be the one you run to, wanna be the one that ain't gon hurt you

fredag i morgon

just nu kollar jag på "bröllops form" elr någonting gulligt. höhö jag har typ "städat" hela tiden sen jag kom hem o dt var kl fem.. haha lyckat, dt går inte fort när jag gör någonting asså :p
jag har utegångs förbud nu eftersom att mamma fortfarande tror att jag rökt, jaja dt kanske blir skönt. då får jag vila en massa, jag kanske behöver det.
aja, så i helgen händer dt helt plötsligt ingenting. så dt sög, jag som tänkt träffa nicole , dt var typ 100 år sen vi sågs. men jaja heh
men nu ska jag gå o dricka vatten elr någonting, ja e törstig! ;D
puss påer

torsdag

hej på er, just nu är jag i skolan och har svenska lektion. tråkigt tråkigt, måste snart plugga men tänkte skrivia lite först.
idag vet ja inte riktigt vad som händer. jag slutar galet sent eftersom att jag ska på kören och så. efter skolan kanske jag ska träffa Melissa.. träffa henne tidigare på tunnelbanan men jag hann inte snacka mkt med henne eftersom att jag var galet försenad :p inte kul inte. men jag kom bara tio minuter sent :)
idag kommer väl mamma skälla ut mig för att hon tror att dt var jag som rökte igår (vilket dt inte var)
men vi kanske hörs senare, jag tycker alla kan kommentera lite mera, dt e tråkigt med 0 kommerntarer lixiom ;)
puss påer

Maja

Gumman, asso vet du hur glad jag är! tänk om vi skulle fortsätta vara arga på varndra. asså jag skulle inte klarat av en dag nu utan dej! du ger mig så mkt genom att bara lyssna och förstå, och dt bästa är ju när vi bara har en flummigstund och skrattar åt egentligen ingenting!! på riktigt så e vi konstiga! :p men i love u och jag vet att vi kommer få gråa hår tillsammans (asså bli gamla tsm:p)
tihi puss pårej

tack för den!

min mamma kände att jag lukte rök, och dt vet jag att jag gjorde.. men jag har verkligen inte rökt, och nu tror hon dt för mina fingrar lukta för jag höll i lucas, kuuul!!
aja idag har dt inte hänt någonting speciellt, vart i skolan, vart i stan o lite så!
nu ska jag nog sova.. har ändå inget att skriva, puss påer

Kvälle

nu e dt kväll, jag har vart i stallet, på dansen träffat kompisar, ätit, duschat o diskat.. så såg jag så fram emot att få se One tree hill, men då har dom typ inte lagat upp den där jag kollar.. jag ba FUCK, så tänkte jag att dom lägger ju in Gosip girl oxå på tisdagar, men dt hade dom inte gjort :o
jag e jätte ledsen :(
ajaa skitsamma, i morgon är det onsdag, hmm.. ingenting som händer. kommer nog inte kunna blogga förrän typ på kvällen, men jaja.. det kan nog bli lite ruligt, tror jag
men nu ska jag nog sova eftersom att jag inte kan se varken OTH elr GG och jag är galet trött så jag tror det passar mig. hoppas ni har haft en tevlig dag

Älskar dej!

god morgon

idag e dt tisdag, FUCK! dt betyder att d är helg om galet länge :/ bajsbajs
i morse vaknade ja av att dt var byggare utanför mitt hus som höll på att jobba, dt var tur annars skulle ja sovit hur länge som helst XD
nu sitter jag i skolan, det är tråkigt! orkar nite hehe, jag e typ jättetrött som vanligt. vi har kemi prov innan lunch och innan det har vi verbtest i engelskan och jag e super dålig på verb i engelskan ! haha men då är det bra att ha gabi bredvid sig :)
idag händer det nog nigenting speciellt, jag ska typ kolla majas ridning eftersom att jag lovade henne det igår, dt betyder att jag inte kommer hinna att se OTH innan dansen, så jag får kolla efteråt! inte bra, men bara jag får se d så blir jag glad;D hooppas d är denna gång som Peyton och Lucas gifter sig, dom e ju för söta tsm elr hur?! ;D
men nu ska jag nog plugga med någonting vad nu det kan vara :(
men ni får ha en bra dag, love u guys  <3

love u


SOVA SNART!

klockan är nu 20 över tio, jag ska platta mitt hår (så jag slipper på morgonen) sen ska jag lägga mig i min sköna säng o ha en god natts sömn! är så galet trött
idag red jag, och vi hoppa.. jag fick hoppa Rexona (en pony inte deo ;D) och dt gick typ bajs. men d e alltid kul att hoppa..
efter det drog jag hem, åt lite mat sen fick jag gå in på mitt rum o plugga.. dt började jättebra, men helt plötsligt så blunda jag, sen vakna jag upp en halvtimme senare o ba.. oj ja har sovit, great!
allt e lite upp o ner just nu, känner mej  nere men är ändå ibland glad o kan skratta hur mkt som helst, men jag känner mig så jävla nere på botten :o
aja
ska fixa klart mig nu, puss påer


måndag, en hel vecka framför mig :(

idag är dt måndag, d könns inte bra nån stanns.
jag vill ha dej så mkt, asso ni förstår inte!
men nu ska jag typ plugga. har massa inlämingar
puss påer

du gör mig galen

jag vill ha dej nått enormt mkt, din dumma jävel!!

sitter inne på gratismakeup och samla lite poäng så jag vinner smink! va med ni oxå
bli medlem här och samla poäng, det är galet kul faktiskt o man får kontakt med massa andra människor..
jaghar tråkigt

Hej jag heter Rebecca

.. och jag saknar dej! Tess gumman snälla?! komtillbaka.. ni förstår inte hur mkt jag saknar henne. när jag kommer in genom dörren hos pappa ska hon ligga där i sin säng. men hon är inte där, inte ens den håriga sängen är där! dt är bara tomt. ingen som kommer och möter en i dörren när man kommer hem. för fyra månader sen gick man igenom den där dörren och där låg hon och vila, fyra månader senare går jag igenom samma dörr, men ingenting är sig likt.
 man ser hur trött hon är, denna kort är tagen samma dag som hon försvinner
saknar dej gumman, kommer alltid bära med mig alla våra minnen i hjärtat <3

hejsan

srry för att ja inte har skrivit på ett tag, menmen dt är så dt är.. igår var en riktigt lyckad kväll med syster :)
alla ville typ ha ut mig ikväll men ja pallade inte, jag har bara vart hemma idag, typ pluggat, gjort mat, ätit och kollat film! galet mysigt med sånna kvällar oxå ju
i morgon ska ja plugga ännu mera, har massa saker som jag måste göra :/ bläblä
har inte så mkt mer att skriva
pusspåer

är i skulan

borde kanske plugga men orkat inte (A) Ellah sitter här bredvid mig o ja har visat henne snygga killar på  facebook haha!! ;D
snart slutar jag och då ska ja möta min syrra o lite så höhö !
men nu ska jag dra
puss på er
 (det går inte att lägga upp en bild)

mitt nya liv

jag har ändrat livs stil :p höhö elr jag ska
ska lägga mig tidigt, vakna tidigt, plugga o äta bra, röra mig och göra saker som får mig att må bra :) hur duktig som helst kommer jag bli! och jag har planerat att vakna kl kvart halv sju så jag hinner äta frukost o grejjer, visst e jag duktig?!?! låt mig höra dt? haha nej ja skojar men faktiskt, jag måste börja äta mer sunt, röra mer på mig och speciellt äta frukost! :o
men nu ska jag sova
ha de bra
älskar er

värdelös!

asso jag borde verkligen plugga, men jag gör inte dt :s asso jag klarar dt inte, jag vill men ja kan inte..orkar lixom inte.. bläblä
idag har jag vart i skolan, hade kör oxå.. är bara med där för att jag ska få extra betyg höhö och idag på idrotten kämpa jag på som fan!!! shit va trött jag var efter asso
sitter och kollar på idol just nu, asso Robin B, fyfan va snygg han är asso! shiiit! asso om han inte går vidare kommer Idol slaktas heheh.. nej men galet snygg! ;D
men nu ska jag kolla vidare, sedan ska jag hoppa in i duschen
ha dt bra puss

jag är skit sur!

jag, ellah och maja satt och snackade lite och kom in på familjen. och jag älskar verkligen min familj. vad skulle jag göra utan den? verkligen jag älskar alla!
men jag är så besviken på "dej", vrf gjorde du sådära? vrf?! så jävla onödigt ju, och jag kommer inte kunna förlåta dej för det du gjorde. men jag saknar dej, och jag kommer vilja träffa dej ändå. men det gör ont i mig att veta vad du gjorde. sen att du ljög i början oxå!! vrf gjorde du det för?
jag kommer aldrig glömma när du berättade vad jag hade sagt till dej "jag älskar dej, men det kan gå över". jag var typ tre år elr någonting sånt. så för två år sen elr så så fråga du mig på lite skämt om jag fortfarande älskade dej. och jag fattade ju inte vad han mena. klart jag älskade honom! så berättade han vad jag hade sagt till honom. kommer aldrig glömma dt! kommer hääler aldrig glömma julafton hos mormor och "han". asso dt var så underbart mysigt och kul.. alla satt och åt mat, man satt i soffan men mamma elr va i köket elr nått och lekte med alla kusiner. sen helt pläötsligt kom tomten "du" så klart! ;) då satte sig alla barnen framför tomten och så fick man en elr två små paket av tomten och man var verkligen nervös för tomten eftersom att man trodde på tomten då. sen när tomten hade gott gick man till sin mamma/pappa och då började nån av dt äldre barnen dela ut alla julklappar. och dt höll säkert på i två timmat innan allt var slut. gud vad jag saknar det!
men nu ska jag plugga. behövde skriva av mig lite jag blev så sur
puss påer

torsdag=sov morgon

men jag vaknade typ 5 ggr i morse av att min mamma, bror och syster inte kan vara tysta.. menmen så är det med en stor famlij. men dt var lite irriterande faktiskt för jag behöver verkligen sova, asso ni ska se hur jag sur ut om inte jag får sova så mkt som jag behöver, asso dt är illa! :o haha jag blir rädd för mig själv, men dt bjuder jag på! ;D
'är i skolan nu och har svenska. allt är väldigt stressigt just nu :( men jag kommer kämpa för jag ska in på frisör linjen. tror jag i alla fall, fast jag vet inte.. nån som har nån ide vart jag ska gå?:S nej men jag kommer nog välja frisör asso :p dt kan bli riktigt kul, kommer försöka gå i samma skola som Gabi då, så slipper man börja i en ny skolan helt ensam, jag har aldrig gjort dt lixom.. elr jo när jag börja i alfaskolan i sexårs men då var man så liten så man skaffa lätt nya vänner lixom :p
haha vilket nemingslöst inlägg?XD
men nu ska jag plugga
ha det bäst så hörs vi sen
puss

sluta blogga?

känner att dt kanske är lite onödigt att jag har bloggen om ingen ändå läser den? man skriver ju för att folk ska läsa? jag har typ max 15 läsare varje dag, ibland kan det vara fler men inte ofta..
vill nån att jag fortsätter? säg till då o skriv kommentarer!
idag har jag vart i skolan i alla fall, dt var tråkigt som vanligt och ´jag hatar min bild lärare och ah dt kommer inte gå bra för mig i bild XD haha jaja :p jag borde egentligen plugga men jag orkar verkligen inte :/ asso dt är så tuft, förstår inte hur jag kommer orka faktiskt! sen efter skolan så träffa ja melissa, så gick vi runt lite i centrum o träffa massa folk, och så träffa jag min lilla Dante (kallar honom för min son XD haha men han är för gullig) så drog vi till klubben med dom, aastråkigt men jag o melissa hade riktigt trevligt idag i centrum
haha tycker jätte synd om maja som fick en bok i pannan igår, hon blev jätte ledsen o jag ba hehe du kommer få ärr o va lite elak men gumman ja skojja med dej, det kommer nog bli bra. din mamma hade satt tejpen elr va dt va bra..
har väl inge mer att skriva tror jag.. hmm
i morgon är dt torsdag, sovmorgon ;D massa skönt! ;D haha men jag tror jag ska sova nu, är riktigt trött
men ni får ha dt så bra
puss påer


RSS 2.0