den rätte för rosning hah

nu har jag sett finalen av "den rätte för rosning" och "DHW". jag visste från långt innan att hon skulle välja Hugo, men varför gör hon de? asså han är sjuuukt snygg, men han kommer inte vara mogen att vara med i hennes liv och typ ha två barn ibland. lixom det funkar inte. han passar bättre med mig (a) nej men ärligt faktiskt så gör han ju det. elr med lindas 15 åriga dotter.. det är ba fyra år mellan dem.

nu ska jag lägga mig och sova, blää jag är så jävla trött bara det känns inge bra alls! men hoppas att ni får en god natts sömn, shuelululu haha

Tisdag

god morgon, sitter i datasalen och har sv/eng. jag är sjukt trött men jag har sovit asskönt!
idag är det one tree hill, det rätte för rosing FINAL och DHW! najs! sen ska jag på dans idag oxå, blää :p jaja
snart fyller jag år, det är bara 5 dagar kvar. jag venne riktigt vad jag ska göra, men jag tror att jag ska ha tjejmiddag kanske med brudarna bara. ingenting spciellt bara lite mys lixom.

men nu ska jag iväg och ha en tråkig skoldag, men det är ju lite vår ute så jag ska nog klara mig, kanske går ut på rasterna och solar lite, mysmys!
ha en jättebra dag, puss

spårlöst

sitter och kollar spårlöst, det var annorlunda idag med tanke på att det var en kille med. det är inte lika mkt käsnlor så ida va dt inge bra, heh.
jag har precis plattat håret och ska nu in och borsta tänderna och tvätta av mig smink, sen ska jag försöka sova eftersom att jag är halvbra.

läste nyss att Jhonny Depp skulle få 493 miljoner kronor för att göra ännu en Kapten Jack Sparrow! asså hoppashoppashoppas, jag bara älskar honom i den filmen, han e sååå bra och såå rolig.. det är nästan som min och fridas filmer, haha! OOH! elr hur var det frida haha :)

sov gott mer er <3

jag älskar lejonkungen!

jag älskar lejon kungen ett och två, tkr inte trean va bra alls faktiskt. asså jag verkligen älskade dom här filmerna när jag var liten, och det roliga är att jag fortfarande gör det :) kan se dom hur många ggr som helst. älskar dom flesta låtar oxå men denna står mig närmst om hjärtat

så hemsk och sorglig, sen finns det ju roliga som


ridningen gick i alla fall skit dåligt.. :/ ska nog försöka torka håret lite

Måndag

då har den nya veckan börjat, och den kunde ha börjat bättre faktiskt. jag mår inte bra alls, hoppas det går över snart.
idag har jag ridning, måste nog ta en alvedon innan, sen ska det bli asroligt. hoppas jag får lilla stary igen för det var ganska roligt.
sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. jag ska nog bara ta det lungt, vill hest bara se finalen av "den rätte för rosing".. jag kan inte förstå att hon ska välja mellan killar som är 19 och 22. asså hallå hon är 35, hon har en dotter i min ålder, den där hugo skulle passa bättre med hennes dotter.

men nu ska jag plugga lite träslöjd, elr kanske engelska.. orkar inte göra någonting men jaja det är ba att köra sista terminen. ha nu en bra måndag..  :)

min solstråle!


världens ljusaste solstråle, idag har det gått 8 månader. saknaden efter dej går i vågor, ibland har jag inte ens tid för att tänka på dej. förlåt men det pågår så mycket just nu. 8 månader och ca 5 dagar sen såg jag dig sist, ja sa hejdå när jag gick in i pappas bil och du stod vid grinden på landet. det var ju inte dina bästa dagar så du orkade kanske inte komma fram och säga hej då. men jag visste ju inte att det skulle vara sista gången. även om jag visste att du skulle försvinna inom kost så blundade jag lite för det och ville aldrig riktigt se det komma. vi ska flytta från tyresö, vårt radhus där du bodde med oss i så många år. där bodde vi tsm i 11 år, det är där vi har de flesta minnena med dej, och nu flyttar vi. självklart kommer det vara jättejobbigt. först gick jag upp för trappan och såg dej ligga där med huvudet mellan staketet, sen gick jag upp för massa trappa men då låg inte där även fast man kände din närhet. nu kommer jag inte ens gå upp för denn där trappan och minnas hur söt du var när du låg där. klart jag alltid kommer minnas det, alltid. men jag kommer inte få uppleva det igen.

även fast jag inte kan se elr röra vid dej, så finns du alltid nära. du finns i oss, i våra hjärtan vännen.
du är världens ljusaste solstråle, och du kommer alltid att lysa i mitt hjärta!

†R.I.P Tess 29/7-08†


söndag,

igår var Moster nonne, matte kevin och simon över på middag. vi åt massa mat och kolla självklart på matchen, vilket var en helt okej match om man får säga dt. men va fan har wilhemson gjort med håret ;S
idag är jag skittrött, kunde inte sova ut idag heller med massa barn skratt och gråt och så.. har nyss vart i solna med maja och dte var lite ruligt sådäraa.
nu ska jag nog lägga mig o kolla lite tv och bara chilla, sen ska jag plugga! tummen upp för mej!

HAHAHA

vrf sluta dom med hey baberiba?

8 dagar kvar

Det är bara åtta dagar kvar till jag fyller 16! och det är bara 8 dagar kvar till AIKs premiär match! :D
fyfan va kul, nu börjar allt igen! och lagom till allsvenskan har börjat s kommer våren & sommaren snart! så galet skönt.
ikväll kommer moster med kille och kusiner hit, och jasmin.. det ska bli ruligt att träffa henne igen det var ett tag sen faktiskt

juste maja hitta en låt som handla om mig igår,
Nu ska jag för er berätta
om en tjej som liknar inget jag sett
hon är ganska lång och lustig
hon har en rolig dialekt
när hon pratar så börjar man le
hon gör en glad varje dag

Nej nu får de räcka
för här kommer rebecca
med ett mischu som är gjort av plast
Nu ska alla gunga
för hon kan faktiskt sjunga
så kom igen nu tar vi sats

ensam står hon ut på scenen
lamporna tänds och ingen tror de dom ser
gummistövlar och färgat rosa hår
ingen kan missa henne där hon står
när hon går fram till sin mikrofon
hon kommer ge allt vad hon får

Nej nu får de räcka
för här kommer rebecca
med ett michu som är gjort av plast
Nu ska alla gunga
för hon kan faktiskt sjunga
så kom igen nu tar vi sats

publiken blev helt vild och galen
alla förenas in i hennes refräng
från loser till stjärna på några sekunder
rebecca skrev historia med ett av plast

det är jag, som är som är rebecca
och jag har michu utav plast
det är jag som är som är rebecca
med ett michu utan plast

tack maja ja älskar dej oxå :p
men nu ska jag sätta på mej lite kl'der, jag tror inte jag orkar göra nått annat idag faktiskt :p

älskade löööördag :D

det är lördag! det är helg, jag kan sova hr mtk jag vill!! varför är dt inte alltid helg?:O haha
vaknade typ halv tio idag, hoppa in i duschen, o nu sitter jag framför datan o äter
igår var ja med bella o henne vänner i stan o fika lite, sen drog jag hem. ja va så jävla trött.. såg det sista på let's dance, och magnus vann ju. vilket jag inte kan förstå, visst laila har dansat förrut. men magnus dansar faktiskt inte sååå bra, han över kropp är lite för stel, vilket är förståligt eftersom att han är så stark.. men såg ni lailas sista nr?:O
nu ska jag äta klart min mat, puss

FREDAG!

det är heeeelg! shit vad skönt det ska bli! :D
hade en vanlig skoldag idag, körde lite med bandet, och nu har jag lärt mig hur ja ska göra :D venne riktigt vad som händer ikv faktiskt, känns inte så jättekul att dra ut med tanke på att det snöar, vilket är helt sjukt med tanke på att det va vår idag? jaja
ni vet arbetet i svenskan, jag har nu klippt ihop det, och tänkte visa det för er, men kom på att folk i min klass komme rju se det då, och då blir det icke roligt, så ni får vänta till på torsdag, men den är ganska rulig fakitkst:)

snart ska jag vara lite barnvakt till wilmer, medan jocke åker iväg och handlar pizza till oss, najs!
men ni får ha dt bra, pusspuss

najsdag!

Det har vart en skit bra skoldag faktiskt! på svenkan så gjorde vi massa videosar som vi ska använda till ett skolarbete och det var riktigt kul jag ska visa videon så fort den blir klar. sen på idrotten skulle vi göra varm oboy med stormkök, ni vet sånt man har ute i skogen. så vi va i äppel trädgården, asså det var asmysigt, och jag hade med mig kameran för en gång skull!

jag och mina brudar

bra folk det där <33

härligt folk, fucking love al uf you guys!
asså jag ska splittras från dom har sjuka människorna, nu ska jag sova och vara EMO!

Torsdag

Nästan god morgon, höhö
sitter i skolan och skriver om hur jag skulle göra om jag vore utan el en hel dag :p haha det skulle ju inte funka :p
jaja,
idag kanske jag ska träffa melissa och färga hennes hår, men vi får se hur det blir med det. ska ner till lunchen om en kvart oxå, det är tacos! najs

hade ju sov morogn idag och det va skönt. men det är så jobbigt för jag har börjat vakna vid halv sex, sex och kvart i sju typ varje morgon, det är inte jätte kul. jag har ju lätt för att somna om, men ändå!
hoppas ni får en bra dag, nu måste jag gå
puss påer

COOOOOOOOLING

asså min blogg är as konstig för ibland tar dt aslång tid innan inlägget visas, och ibland visas inläggen efter sju timmar, askonstigt.. jaja
efter skolan drog jag och maja hem till mej och kolla slumdog milioner, och den var fin och bra.. helt fantastisk gjord, fin historia och så. men jag tyckte den var lite seg faktiskt. somnade ett tag i soffan och det var riktigt skönt kan jag lova.

idag i skolan gjorde vi beställningar av klass tröja o byxa.. det betyder verkligen att det inte är långt kvar innan vi splittras, EMOO! haha

juste idag i skolan va det fisk, asäckligt vadet. men det äckligaste var att fisklukten satte sig i kläderna. har vart med om kläder som luktar godare än fisk faktiskt.. kände mig som en viss fishy hahah! :p
nu ska jag typ hoppa in i duschen sen ska jag väl kolla tv elr nått. sköööönt


ARG

När jag skriver inlägg så kommer dom inte upp på bloggen direkt, asså det kan ta mer än sex timmar. vad är felet? skitblogg!

go murra

i morse var ja väldigt trött, hade såvrt för att gå upp men besluta mig för att vara duktig o gick då upp. kom te skolan fem över åtta, sen kommer alex från min klass och säger. du vet att vi har sov morgon te 9 idag va? blev asarg, men furkan hade oxå glömt att det var sovmorgon så vi drog te vivo och köpte gudis till nationrlla proven

man skulle på engelska skriva en uppsats. jag valde att skriva om valet jag gjorde med tess, om jag skulle komma och säga hej då och se henne fösvinna elr om jag skulle vara kvar och sen vad för konsekvenser det har kommit av det. när jag skrev började jag nästan gråta, det är fortfarande så svårt att veta att vi inte kommer ses igen..

just nu har jag so, efter denna lektion har jag matte sen slutar jag. kanske ska hem och sova lite elr nått.. kanske kolla våra bästa år?:D bässsta
men ni får ha en bra dag, pusspuss

ALBA E FETT SNÄLL!

Som ni ser har jag en ny header elr va dt heter, det var alba i min underbara klass som gjorde den och ja tkr den är riktigt fin. ja älskar den sista bilden på Tess och min pappa, så himla underbar. visar hur jävla fin relation odm hade!

jag sa ju att jag skulle sova, men dt blev inte så, istället har jag laddat ner musik och lekt med bror min! lyckat, känner hur jag börjar få huvudvärk, så kankse borde gå bort från datan:p
jag hoppas att dt är middag snart, jag är lite hungrig (a)


bara tisdag?:o

eluu, idag är dt tisdag.. bara!! det känns som om jag behöver helg igen (a) menmen
igår va dt askul! fort va jag astrött, så börja ja messa massa, sen va ja pigg så kollade jag på tv, så va det något program som hette typ grillad elr nått sånt. så va det med Sanna Bråding, och hon har ju nyss vart inne i fängelse för knarksak o sådär.. så skulle man säga massa elaka saker, men hon va ju med på det, så sa om massa sämt om henne. och jag skojar inte, jag låg i min säng och bara dog av garv! det var så jävla kul. och det sorgliga är att nu måste ju jag titta på det här varje vecka o dt slutar lixom typ kvart över tolv, så jag e as trött idag, MEN SÅ VÄRT DET!

idag ´har jag vart i skolan, och vi hade ingen jumpa så vi slutade vid lunch, BALLT! så ja maja o bella drog te solna, men ja palla inte va kvar för ja va så jävla trött, så ja drog hem. har nyss kollat one tree hill, och det var inte lika bra idag.. men det hände bra saker, men jaja!

idag halv sju har jag dans, jag oooooooorkar verkligen inte, jag är så trött så jag tror att jag ska sova lite nu faktiskt, fan va skönt dt vore. samtidigt som ja kommer känna ångest när jag vet att jag kanske borde göra viktigare saker..

aja pussssss

FULLT ÖS MEDVETSSLÖS!

nu har jag satt på mig mina mjukis kläder, ska borsta tänderna nu sen ska jag lägga mig i min sköna säng!
jag är så jävlatrött, sov asdåligt inatt så ja hoppas att de blir bättre denna natt


hahaha asgammal bild på mig utan smink i shit innan ja ska sova!
ballt!

Faaan va ruuuligt :)

sen typ aaaaslänge sen har jag bestämt mig att jag och min käre vän furkan ska gå på balen tsm.. men sen valde skolan att man skulle lotta vem man skulle gå med. så jag och furkan räkna ut att det var 4% chans att vi skulle gå med varandra så ah vi gav upp hoppet. sen idag på engelskan så lottar vi så ba Rebecca ska gå med........ FURKAN!
haha fan va ballt jue, its like ment to be us on the bal! haha! ascooolt! vi kommer lätt vara snyggaste paret!

iallafall! idag fick jag rida Stary night.. hmmm, men det gick väl helt ok.. jag gillar hennes galopp hah! men jag kriga en del men de va ba skönt.. ja hade inte tränat på typ en vecka så det va dags

JUSTE VI HAR INGEN JUMPA I MORN, najs!
men nu skämtar vi om att jag måste sluta skriva för att jag ska plugga! tjihu


massa uppsatser

hej på er, allt bra?
jag är just nu i skolan och slutar typom en halv timme tror jag. håller på med ett träslöjds arbete, astråkigt!!! hatar uppstatser faktiskt.. så jävla tråkigt.. sen skjuter man alltid upp det till sista dagen och då blir dt lixom inge bra, menmen
idag ska jag rida :D wihuu, det ska bli askul, för nu va det ett tag sen, ponnyn va ju halt sist!

jag haver icke noge mer og säga til er, män haver en bra deg!


hahaha

asså min klass är så jävla störd.. jag hade en blogg förrut som heter kungenbecca.blogg.se
haha så var det några i min klass som hade som hooby att kommentera i den bloggen och jag tänkte visa lite exempel på det
"Postat av: furkan

jag sög av anders för att få bra betyg! hihihihi"
"Postat av: Omid

MajaBaja satt på en planka ropade så hääääär:"Mammma, Pappa se hur hög jag är!"
"Postat av: Omid

haha jag sitter o suger av gustaf nu!"

"Postat av: maajsen

shit vad jag ÄLSKLAR zac efron, fan vad jag ska gifta mig med honom! GAAAH ÄLSKAÄLSKAÄLSKAAA!!

2007-nov-15 @ 18:39 Postat av: Alb

sorry maja :D
han är miiiiiiiiiiinn :D:D

2007-nov-16 @ 09:16
URL:
http://alb.blogg.se/ Postat av: Josef

Sarryy hes mine

2007-nov-16 @ 10:26 Postat av: majsen

joseef kom då ja älskar håriga apor"

sen kollade jag i josef och gustafs blogg o hitta detta!
"Alfaskolans loggbok

Alfaskolan

Sal 313

Klass 9b

9:10 : En turk och en svensk lämnar klass rummet
9:25:  Turken och svensken kommer tillbaks med varsin festis och en Iranie och En svensk flicka
9:27: Läraren börjar med sina föredrag
10:01 : Läraren tar upp judarna samt hittler och förintelsen
10:12 : Läraren pratar om var man placerade judar samt om USA, Ryssland och Storbrittanien
10:13 : Gurra viskar till Josh och nåra andra *Dem tre vännerna och HItler*
10:17 : Cedric viskar *Everybody loves Hitler*
10:20 : Niclas viskar * 2½ HItler*
10:45: Ngn viskar * Hitler got talent*
10:50: Becca pratar om idol samtidigt som läraren pratar om palestina och israel
10:51: *TROR DU ATT PALESTINA ELLER ISRAEL HAR IDAOL* skriker läraren och kollar argsint på becca
10:55: SLUTAR"


OTH! :D

jag såg nyss one tree hill s 6 e 17 :D fyfaaaan vad bra det var. jag har aldrig gråtit så mycket till ett oth avsnitt :/ neeej nue jag emo jag vill se nästa avsnitt oxå :(

idag har jag verkligen inte gjort någonting, jag är ba jääte sugen på en hamburgare :p ikv ska vi tydligen äta pizza, haha det blir en fetsöndag idag, men alla har vi sånna dagar.. jag är ba så himla trött. jag somna vid tre igår, vakna åtta, somna om igen tio och sov till halv två haha :p

9b <3


min kära klass, vi har gått tsm i tio år nu! kommer kännas skumt att börja i en ny skola utom dom! :(

söndag

god morgon på er
igår var en jätte lugn kväll, nattis och jela kom. först åt vi pizza sen så kollade vi filmen.. haha asså den är ju rolig, men ja venne om jag kan säga att den var jättebra faktiskt. men jag gillar slutet haha!!
jag va ju barnvakt igår så jag va orolig att han skulle vakna o va jobbig, men det gick asbra. han vakna inte en enda ggn! så det va skönt. brudarna drog vid tio, sen va jag ensam.. och jag älskar att vara ensam hemma, men haha jag är skit rädd för att vara det på kvällen just när man är i lägenhet!! jag vet inte varför, men det är ba nå konstigt jag har. men ja hade fullt upp med mobil o tv så det va väl lungt
jag vakna åtta idag av att min mamma väckte mig och undra om jag kunde ta wilmer så hon kunde sova, haha det var svårt att gå upp och jag är jätte trött, men jag kan inte somna om :o haha

men nu ska jag försöka sova igen, hade ni en bra kväll igår?

mys kväll

ikväll ska mamma och jocke bort så jag ska vara barn vakt åt min bror. men han kommer ju sova så det blir lungt. snart kommer nattis och jela hit, vi ska äta lite middag kolla robinson och film och äta godis typ :) det ska bli mysigt.

idag va ja i solna centrum med bella, köpte jeansleggins och en t-shirt som jag ser ut som en gris i men ia alla fall :p sen köpte jag en ring oxå :) sen fika jag med mamma jocke mick och tarzan, det var kul att se dom igen.. det va ett tag sen :)
men nu ska jag på toa för jag kommer kissa på mig, hoppas ni får en häärlig kväll

HAHA

igår satt jag och fanny på donken, så såg vi furkan så skulle vi gå till honom då går det förbi en pappa som säger till sin dotter
kom gumman ska du få smaka på ost
jag och fanny brister ju i skratt! man kan inte snacka om ost med oss för vi förknippar det med ädel ost! haha det var sjuuukt kul i alla fall :p

lördag!

heejsan, srry att jag inte skrev igår, men jag hade verkligen inte tid

barndiscot i torsdag var väldigt lyckat, men jag tror aldrig jag har ätit så mkt godis, popcorn och korv i hela mitt liv. jag var typ hög på socker elr någonting :p haha
igår var det fredag, efter skolan så gick ja o fanny hem te mej hämta pengar och så, sen åkte vi till solna och shoppade lite.. men jag hitta typ inget speciellt :/ men ja ska kolla idag igen typ :) ska försöka få med mig bella.. i alla fall, sen drog vi hem till fanny och åt mat, fick se hennes mammas hus äntligen :p haha
sen efter kolla vi lite på lets dance, sen drog jag hem och typ kolla lite på hjälp med mamma,, sen gick jag och la mig. vaknade typ många ggr men annars har jag sovit asnajs! haha, vaknade halv tio idag, AV MIG SJÄLV haha! rekord nästan
men nu ska jag fixa mig lite sen kanske jag ska äta något

ni får ha en bra dag, pusssssss

barn disco idag

just nu har jag sp lektion och letar lite info om thailand som u land, det är lite svårt för man vet inte om man kan kalla thailand ett u land längre, menmen

idag ska vi ha det där barn discot så jag kommer nite kunna skriva mer idag. discor slutar vid nio, sen måste vi städa massa, sen ska jag hem. och jag måste lixom plugga te ett prov jag har i morn, men det kommer nog gå bra för det är ett litet prov faktiskt :)
men ni får ha en bra dag och så, puss (L)

jag är nu norrman!

när jag är med kompisar brukar vi skämta o snacka som norrmännen, haha så har vi börjat göra det väldigt mkt! så nu blir det så att jag helt plötsligt kan börja snacka så med min mamma i middags bordet.. så konstigt! haha jag kan till och med tänka på norrländska elr vad man ska säga.. hmm, knasknas

jag kom nyss hem, jag har vart ute med maja en stund i solna och snacka lite med henne.. på morrländska för det mesta! haha nej men det var najs o gå ut en sväng.
nu ska jag o kissa, sen ska jag borsta tänderna, sminka av mig, sen ska jag lägga mig i min sköna säng och sova! har sov morgon i morn så om jag inte vaknar innan av ida elr wilmer så tänker jag sova te halv nio! NAJS!
men sov så gott påer!

jag saknar oth :(


snart ska vi flytta

nu är det klart. lägenheten på kungsholmen är vår! vet inte riktigt när vi får börja flytta in, men den är vår ;D najs,
jag har ju inte sett lägenheten än men jag tror nog att den är skit fin :)

idag har det var en underbar dag, solen har vågat vara framme hela dagen! asså snällasnälla säg att det är våren som är på g. fast dom sa ju på nyheterna igår att de skulle bli snö i morn (torsdag), så aa jag venne riktigt..

idag slutade jag kvart i elva, åt lite lunch på skulan men det var nt så gott.. så gick ja fanny och nattis hem te nattis och bakade lite rulltårta för vår klass i morn efter det där barn discot. efter det drog vi hem te mej o tog in all godis från balkongen, sen satte vi några godis påsar i en jätte stor påse. asså jag har aldrig vart med om så mkt godis.. man borde ju bli suktad o vilja ha, men det var inte så. man blev typ lite lätt äcklad. i alla fall, så fixa vi med det, sen knöt vi alla påsar, sen i morn kommer jocke med allt te skulan så det har löst sig. nu hoppas vi bara att så mkt barn som mäöjligt kommer oxå.. dt är ju holywood tema, man ska va utklädd te nån stjärna, men jag venne vem jag ska välja. får försöka hitta kläder sen :)

men nu ska jag städa lite i mitt rum för det är dags för det nu, puss!!

HAHAHAHAHAHHAHAA

[redigera] Fakta om fjortisar

Fjortisar är ett växande problem. Beteckningen står för mentalt omogen (MO). Dessa individer försöker sin mentala omognad genom att börja röka, dricka alkohol och knarka vid 12/13 års ålder ungefär och håller sedan på hela tonåren igenom tills det plötsligt blir tillåtet enligt lagens mening att börja använda några av de först nämda preparaten.

Eftersom de sedan blir så fula utseendemässigt av alla droger och allt nikotin lägger honfjortisarna lager på lager med billigt "smink",som tex. H&M produkter. När dem sminkar sig tidigt på morgonen råkar dem alltid få mascara i hela fejan. Men det är tydligen inne för dem verkar inte bry sig om ta bort det. Något annat som också verkar otroligt inne bland dem är den så kallade "fjortisranden" under hakan som uppkommer när dem inte sprider ut foundation ordentligt. Dessutom använder dessa djurliknande varelser tubvis av idominsalva på sina trutläppar för att de tycker att ett ankliknande ansikte är det vackraste som finns. Dem tappar allt hår vid tjugo års ålder pga. den överdrivna användningen av plattänger och onödiga hårprodukter. Dem älskar att ha på sig kortkorta linnen med tights under. Linnet ska vara U- ringat så att man ser brösten och så mycket som möjligt av bh:n.

På senare tid har hanfjortisar utvecklats och dem känner man lättast igen på sina rufsiga frisyrer och hängande byxor vid knäna. Dessa djur parar sig genom att rotera tungorna mot varandra. På fredags- och lördagskvällarna, då flocken samlas vid McDonald's eller vid ett "högstadiedisco" är det endast jakten på en ny "hångelpartner" som rör sig i deras ytterst små, encelliga hjärnor. Dessa hjärnor har en stor fascination för så kallade "EU-moppar" (En underutvecklad varelse på två hjul som har förmågan att låta väldigt jobbigt, och vars ljud påminner om när fjortisar pratar på riktigt.)Deras röster förstörs av all rökning, se föregående stycke.

Det råder fortfarande ovisshet om dessa varelser tillhör djur- eller stenfamiljen. Framtida forsking kommer inom kort svara på denna betydligt viktiga frågan. Men enligt forskning av Pingvinpartiet så verkar det som att fjortisar har lägre intelligens än pingviner. Fjortisar är en väldigt säregen art som alla normala människor har omöjligt att förstå sig på.

I början av 2000-talet har vissa politiska partier i Sveriges riksnatt börjat debattera om det är möjligt att låta polisen börja skjuta ihjäl stora delar av den växande populationen. Hittils har inget parti varit mot förslaget och utrotningen ska förhoppningsvis ta sin början innan decenniets slut. Alla som vill får vara med och utrota, för att jägarförbundet har nu tagit bort lagen om att man inte får skjuta fjortisar.

Ökningen tros bero på de lägre krav som ställs på människan i dagens samhälle. På den gamla goda tiden dog fjortisarna ut om de inte utvecklades till människor efter 14-årsåldern, men dagens läge med instutitioner som Big Brother, Idol, Playahead, Hamsterpaj och Lunarstorm är det möjligt att överleva en längre tid som fjortis. Exempel: Peter Siepen, Olinda, Robinson Emma, med flera. Den kommersiella skitkanalen MTV (som oftast misstas för en kanal som spelar "riktig" musik, men som i själva verket till den största delen spelar meningslös mainstream) spelar också en stor del i utveckligen på grund av den massproducerade skitmusiken och de hjärntvättande "musikvideorna" som gör att kåta tonåringar tror att man kan ha villkorslöst sex med allt och alla.

Fjortisarna har ett behov av att skriva <3:an överallt på internet. Typ "Du e fittit vikti<3333" till sina låtsaskompisar. Och det är det enda dem har; låtsaskompisar. Inga riktiga kompisar som älskar dem har de, bara wannabe- kompisar som är kompisar med dem för att få cigg eller för att helt enkelt inte vara ovän med dem. De brukar också byta ut s till z och lägger ofta till h. Ex: "Jah bah älzzkar dejh typh lixom azmyckeh zötizz!"

Enligt en relativt ny forskning gjord av EU-kommissionen kommer ungefär en fjärdel av världens befolkning bestå av fjortisar innan 2020 (om vi inte utrotar dem förstås). De resterande tre fjärdelarna består av småbarn, den äldre populationen (60+) och människor från U-länder som inte har tid att tänka på om de ska gå på "Get wet-partyt" eftersom deras största problem är att få mat så de överlever dagen.

Fjortisar är nära släkt med bimbosar

Hämtad från "http://psyklopedin.org/wiki/Fjortis"

onsdag!

God morgon!
idag kan man börja räkna ner till helg, det känns najs!
imorse vakna jag på asbra humör med tanke på att det var sol ute och det kommer ju bli ca 5 grader! det gillar jag groft! man vågar kanske inte hoppas för mkt, men är våren på G?;D
idag slutar jag kvarti tolv, då ska jag äta lite lunch i skulan om d e gott, sen ska jag hem te nattis och baka te den där barndiscot i morn!
men nu ska jag dra
puss


God natt fölket

jag har nu kollat den rätte för rosing och dhw och har precis diskat så nu tänkte jag sova.
innan tänkte jag bara skriva att vi kanske ska flytta, asså hos pappa. från tyresö te kungsholmen, allt är inte klart förrän i morn o d kan ju hända massa saker te dess, men det vore kul att flytta :)
då är dt inte långt te solna o då slipper pappa sucka varje gång jag ska ut o göra nått. grejt! :D

men nu ska jag sova, är astrött verkligen
puss och god natt

jävla hosta

jag har haft asjobbig hosta hela dagen, så jag vet nt om jag orkar gå på dansen faktiskt. jag har ändå ba ont i halsen och har ingen ork alls till någonting, så jag kankse hoppar det idag! då kanske jag kommer hinna se "den rätte för rosning" oxå, det var ju ett tag sen.

i alla fall, min dag har vart helt okej förtom hostan. allt känns faktiskt bra i skolan, saker o ting börjar bli lite som det var typ i sjuan fast ändå inte ;) vi hade en aslång dag i skolan idag, började kvart över åtta och sluta 16.00.. haha sista lektionen blev jag tvungen att köpa godis för att orka, så nu har jag en ny favorit godis, typ kulor i en såndär lång sak, typ lakris. aaaaaaaasagott maan!


saknar min vovve :(

God morgon

igår gick jag och la mig redan vid åtta haha, då kollade jag på famlijen annorlunda och sen var det spårlöst. och det är ju lika gulligt som vanligt. sen skulle jag bara blunda lite. nästa ggn jag öppna ögonen var den två! haha då va tvn fortfarande på, så var det ett program jag följer på loven, så jag fasnade i det programet. sen blev jag kissnödig så blv jag tvungen att gå upp o det va ej kul, sen när ja kom tebaka somna jag :)

imorse försov jag mej, så jag satte på mig kläder o borta tänderna, mkt mer hann jag inte. menmen, orkar inte fixa mig varje dag! tar ju en evighet.
idag kankse jag ska träffa melissa lite efter skolan, sen ska jag hem och äta sen ska jag dra te dansen.
har lektion just nu och har ingenting att göra, så jävla värdelöst!

men ni får ha en bra dag så höres vi senare, pyss

(8)


EMOBECCA

jag kommer sen till stallet o ser fram emot att rida, fick la lune vilket gjorde allt bättre. jag blev astaggad och ville verkligen ha en bra ridlektion. så börjar vi skritta och hon är aspigg ja ba fan va kul! så börjar vi trava på olika volter, jag är den långt ifrån ridläraren. så ba känner jag hur det ej känns bra. nää, för hon va halt! asså jag är emo, jag som såg fram emot att ha en bra ridlektion. jaja

life goes on

trött och sjuk

hej, just nu har jag någon tråkig lektion och har ingenting att göra. idag i morse hade jag mans röst!
asså helt på riktigt så tappade jag den helt ibland och det lät bara förjävligt, men nu har jag snackat och sjungit massa så den är nästan hel nu.

idag ska jag te stallet och rida, venne riktigt hur det kommer bli för jag får egentligen inte göra magövningar med peircingen och jag har fetaste träningsvärken i rumpan asså! ej kul! ;p

senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikv ska jag sova tidigt. asså det var så sjukt igår.. jag var nära att somna i en timme. ni vet när man inte kan hålla ögonen öppna precis innan man ska somna, kul lixom! sen har jag typ inte sovit så bra för jag är typ lite sjuk, elr min hals är halvbra :p
men nu får ni ha det så bra så hörs vi

ska aldrig mer se mf

Melodifestivalen 2009 i min jävla rumpa! hur fan kunde oprasångaren vinna? :O ja förstår inte!
om det var någon som skulle vinna skulle det vara Carolina uf uggla elr vad fan hon nu heter för hennes låt är jävligt fin, och jag tror att det är mkt folk som känner igen sin i det hon sjunger, visst hon kanske inte har den bästa rösten, men den är ju så desperat och det passar skit fint in i låten.. om hon hade gjort om den till engelska skulle det vara GULD!
en annan som skulle vinna skulle vara Agnes, dels för att alla skulle ÄLSKA hennes hår.. och låten är ju så jävla najs! en riktig hitt faktiskt :p

tjjjjjjooooooo

igår sov jag hemma hos fanny och det var trevligt. kul att se alva och sara igen för der var länge sen
vi snacka typ bara hela tiden, det var kul faktiskt. minnen och skitsnack, girl talk ni vet

vi vaknade runt tio kanske men jag vakna 100 ggr i morse eftersom att det var lite livat men så är det med småsyckon, jag älskar att mitt rum är lååångt ifrån vardagsrummet haha, sen gick vi lite på stan och kolla massa, sen drog vi hem te mej, åt lite mat sen drog vi te stan igen haha
nu kom mamma precis hem med glass te mej, mums!

men nu ska jag faktiskt plugga, puss o kram


jag har nu gjort min peircing :D

har nyss vart o gjort min peircing i naveln, aaaj!
men den är skit fin, har ingen bild men det kanske kommer sen
nu ska jag platta mitt hår lite för snart ska jag träffa bella, puss påer


nationella prov och helg!

god deg!
idag hade ni nationella, assvårt! menmen, jag gjorde vad jag kunde, kan inte göra så mkt mer än så.
efter skolan följde jag med nattis och fanny till lidl först för dom skulle köpa billig läsk till barndiscot vi ska ha på torsdag. efter det skulle vi te city cross och öb, och vi hade ju alla läsk, och det vägde asmkt så vi kriga typ fram! haha
sen köpte vi asmkt godis och korv och god saker, sen när vi hade packat klart allt o skulle dra hem te mej för att äta, så kom vi ingenstanns. det gick inte att böra påsarna för det skulle gå sönder.
haha så vi ringde jocke och då va han asskyst o hämta oss. vete fan hur vi skulle kommit hem med allt annars. så när vi kom hem åt vi nudelsoppa, asgott! haha första ggn på riktigt länge jag åt det med fanny haha!

nu sitter jag här och gör mig lite i ordning beroende på vad jag ska göra ikv, men tror jag ska träffa bella ett tag i solna som vanligt. skönt o snacka lite med henne :)
men nu ska jag hjälpa folket med maten,
ha en bra kväll!
puss


kladdkaka <3

tog precis ut kladdkakan från ugnen. den såg ju jätte äcklig ut.. hmm
det roliga är ju att ingen annan än jag kommer våa äta den med tanke på vad jag och maja gjorde när vi bakade te barn festen hahaha!
kl är lixom  8 och jag funtar rredan på att gå och lägga mig, lyckat verkligen.



kan drömmen bli verklighet?

plugg o bak!

tjosman, jag har vart hemma nu ett tag. skickade norge saken för ett tag sen och har precis skrivit klart danmark
det va inte lätt, visste inte vad jag skulle skriva om, men det blir någ bra haha :p

eftersom att detär nationella i morn så ska jag snart baka ihop nå gott, haha man får ju passa på enda gången man får äta skit i skolan haha!
men venne riktigt vad jag ska baka, jag vill ha kladdkaka, men äter man för mkt vilket jag alltid gör så mår man lite illa.

juste små stjärnorna som va på skolan va asgulligt. det var småbarn som mima och dansa lite. haha, såg typ bara när syrran körde sen va allt annat tråkigt.
idag har jag och maja bestämmt oss för någonting och det ska jag verkligen försöka hålla för det bäst att göra som vi har sagt. jag kommer bli så stolt om jag lyckas, och då vet jag att ja klarar vad som helst!
juste i helgen typ på lördag så ska jag göra piercing i naveln :Dhoppas verkligen att det blir av denna gång för nu vågar jag!
menmen vi hörs senare


Torsdag

god dag haha!
inatt drömde jag att jag var i thailand, och det var så skumt för att vår balkong var precis vid vattnet, asså man kunde doppa fötterna om man satt där. helt underbart var det. så fanns det massa mat där! asgott!
vaknade halv nio idag, det var sjukt skönt det var asså

i dag i skolan var det asäcklig mat, menmen. senare idag är det små stjärnorna där min syrra ska vara med. haha asså i skolan ska det va :p så jag ska se lite på det, sen vet jag inte ritkigt vad som händer. jag har massa att plugga så jag ska väl hem och plugga lite elr nått

men nu måste jag gå på lektion, hoppas alla får en bra dag!


the bed is calling on me!

det va najs o träffa maja, haha vi gick te cafet och kollade "semester svenskarna" och det var sista avsnittet. jag blev asledsen för jag gillar det där programet och så alla svenskar göra bort sig i vackra thailand!
sen jag gick jag hem, plattade mitt hår.. jag har gått runt med en hård knut mitt på huvvet hela dan haha!

i morn har jag sovmorgon! det ska bli såååå skönt! ska sova enda till halv nio :o sug på den du!
sen har vi ju vanlig tråkig skol dag.
juste måste berätta att på fredag har vi studiedag, alla utom niorna, för vi ska skriva engelska nationella prov! kuuul lixom, vi kommer få börja nio och sluta tolv. så meningslöst, vi som verkligen aldrig har studiedagar!

men nu ska jag lägga mig i min säng och mysa och bli varm, det är så jävla kallt ute.
men ha det bra folket , sov gott!

solna med maja strax

idag har det vart en vanlig dag i skolan, hade utvecklingssamtal och det gick helt okej.
jag har mått asbra idag, jag venne men jag mär bra bara

maja är i solna centrum och väntar på mig men min buss går inte riktigt än, men jag hör av mig när jag kommer hem och berätta lite mer om dagen o så

tjosman

jobbar med bella

just nu är jag i skolan, ska göra nå skolarbete med bella. kuuuuuuul!
ha en bra dag <3

say that you need me

dansen va aaasjobbig, haha men jag körde inte på så hårt. men eftersom att jag har missat mycket är det massa att ta igen. men det var helt okej, men jag går alltid till dansen. det tar ca 15 minuter. och då brukar jag alltid lyssna på musik, men jag glömde mitt headsett i skuuulan! :(

nu ska jag i alla fall diska, sen ska jag väl ta en snabb dusch, sen är det DHW! :D så galet bra, och man måste ju se hur det går nu efter branden och allt.
någon som vet när one tree hill börjar i usa elr vart dom nue? för jag vill seeee :(

men ni vfår ha en mysig kväll och sova så gott, puss och kram! (i morn slutar jag kvart i tolv :D)

nej men vad glad jag blev

haha jag gick in o kollade statestiken, och jag brukar ha typ max 10 unika besökare.. och nu har jag 63?
haha blev självklart jätteglad av att se de, men hur kommer det sig?

hitta en asgammal bild, haha o vi ser typ emo ut?

usch o blää!

jag är trött trött trött!
skol dagen har vart helt okej, förutom att nattis duscha mitt ansikte med hennes saliv, eeeeej najs haha! nej men det var kul, i början i alla fall haha! typiskt oss att kriga på rasterna.
när jag kom hem gjorde jag lite nudlar, det vas asgott. dt va nån smak jag aldrig ätit förrut :o cooolt
snart ska jag byta om och dra till dansen, men jag orkar verkligen inte dra dit asså. det är ju asbra, men tanke på att det är motion och så. men jag är så himla trött. trött hela jävla tiden asså. men snart är det torsdag och då har jag sovmorgon :D wihuu!

har ni haft en bra dag dA?
nu ska jag dra o va lite emo eftersom att jag är så trött,
puss på er

är i skolan nu igen :(

igår la jag mej typ nio och kollade på spårlöst elr vad det nu heter och det var bra. sen var det ju 22 nyheterna. och då somna jag! haha jag har ju tutch elr hur fan det nu stavas på mobilen. och då hade jag råka ringa maja inatt vid typ fem tiden. haha jag hade alltså somnat utan att sätta knapplås, så hade jag kommit åt massa knappar o råkat ringa maja. haha knasknas, i morse va det lite svårt att komma upp.ställde kl först på tio i sju, men när den blev det ställde jag om den till en minut över sju!
hah jaja, idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag har typ dans vid halv sju, sen ska jag väl hem och bara ta det lungt. för vem fan vill vara ute i det här vädret. asså ärligt, det snöar ute. så jävla värdelöst! det kommer bli en sen vår i år asså :/ inte kul fan!
igår fick ja nya skor av mamma, så idag mår jag gaalet bra haha!

jag har ingenting att göra, jag hatar den här lektion. så jävla onödigt. och maja är sen så här sitter jag och har astråkigt. jag ska väl in lite på facebook antar jag, men jag kan ju inte vara där inne i en timme lixom haha!
aja, ha en bra dag på er!

höhö

inlägget innan kankse folk fattar att jag inte va i hultsfred. men jag är med i en tävling, och då skulle man skriva som om man vore där. hoppas jag vinner. om jag inte gör det kanske jag vinner andra pris o det är hårvårdsprodukter, najs huh?
men jag har ej blivit galen och tror att hultsfredsfestivlen är nu på vintern när det är jätte kallt och slaskigt

jag har tänk på det, brukar inte snön vara bort vid den här månaden? nu ska ändå våren börja, det är mars! ge mig sol förfan! asså sverige kanske är bra på olika sätt, men sol har vi inte? fucking sverige!
aja nu ska jag städa, måste göra det ser ju förjävligt ut. men det jobbiga är att jag har ont i huvudet eftersom att ja inte sovit :/


hehe

min röst är heeelt borta!

vi har precis kommit tillbaka te tältet här på hultsfredfestivlen, är helt galet dyng och fan vad härligt det är!
Idag spelade Timbuktu, och det var så jävla bra stämning alla hoppas och skrek! synd va det att det regnade just när han kom, men det var ju jääääävla bra! och sen när Takida kom, då vart jag helt galen. jag och Maja som jag är här med you know, vi hoppa o skrek ännu mer. dom är så mycket bättre live. träffa massa snygga killar oxå, faktiskt en från solna oxå! haha störtsköna asså!

träffa gamla klaskompisar oxå! fan va häääärligt det va! sjukt länge sen man såg dom, hoppas vi håller kontakten nu bara, vi bytte nummer och så.

nått band oxå, vet inte riktigt vilka dom va! men det var härlig musik faktiskt. men jag blev bajsnödig när dom va så skulle ja på toa men det var ju galet långkö, så ja missa hela skiten, snodde bilden från maja haha :D
 kolla hur nära vi va, jag o maja skaka hand med han, haha autograf av oss kostar endast 10 kr haha!
tog inga bilder från tikida för vi blev lite för galna för det :(
men i morn är det ju lars winnerbäck :o asså det är så galet! lovar att ha massa bilder då. men nu ska vi på dejt med dom där snygga killarna o supa lite

puss o kram från era brudar från hultsfred festivlen


lektion

tja, i helgen har jag vart hos pappa, firade emelie lite och hade familjen över. har sovit samanlagt 14 timmar på hela helgen, och jag brukar sova 11 timmar per natt på helgerna. så jag är trött, jag som verkligen behövde sova :/
vi kolla på en lägenhet i stan, jättefin, jag hoppas verkligen att vi blir de nya ägarna asså. vore sjukt kul!
idag är jag jättetrött och har en dåååååååligdag! jag orkar ej, och efter den här lektionen har jag so prov! kuuuuuuuuul! verkligen asså! saaaaaaaaaaaajjk
sen ska jag hem o byta om o gå till ridningen! men egentligen orkar jag inte fö jag är så jävla trött asså, menmen

ha det bra babes

fan

fan





fan
fan
















fan

i morgon är det äntligen helg

i morn, FREDAG, ska jag vara i skolan som vanligt. vi ska spela med bandet som sista lektion i morn o de ser jag fram emot! sen efter skolan ska ja köpa paket till emelie, min syrra som fyller år på måndag, men då är jag nt där och vi ska ha famlijen över på lördag så det ska bli mysigt.....

sen ska jag ba plugga o ta det lungt i helgen, faaaan va skönt asså
men nu börjar ju medium :o baaaaaaaay

<3


jag säger det här med heela mitt hjärta! Darin Zanyar har en grym talang! han är riktigt duktig. har alltid tyckt om honom, men han har utvecklats så mkt som artist. han kan verkligen gå hur långt som helst! när han var med i idol sjöng han ganska ofta lite falskt, men hallå? det här är verkligen asbra! han har en så ömhet i rösten! han kan verkligen beröra folk, drf att han har en stor talang! han vet vad han gör, och han gör det så jäävla bra alltså! 10000 solar till Darin

helt vanlig dag

tjatja, idag har det var en helt vanlig skol dag, förrutom att jag slutade kvart i tolv så det var asnajs :D
efter skolan drog jag hem till maja o vi kolla på lite tv, och vi såg tyra banks show. det var ju 100 år sen man såg det så det  var riktigt kul. hon e ju så himla vacker oxå! men programet idag handlade om kvinnor med mörk hy som blekt hyn. dom använde farliga kemikalier för att bleka sin hy alltså. och det var en tjej, hennes mamma började bleka hennes hy när hon var 5 år. nu har hon tre egna söner. och hon kladdar in blekningsmedel i deras face oxå. och det var mellan kille som hade nörkast hy, och han fick smörja in ansiktet två ggr..
men hur tänker den där människan? okej om det kanske hade vart för ett tag sen för då var det inte lika acceptera att ha en mörk hy, men nu är det de. är det inte dags att börja inse fakta? och även om det inte vore lika accepterat, så tkr jag ändå att man ska vara stolt och tycka att man är vacker hur man än ser ut för alla är vackra på nått sätt..
och mamman som gav sina söner det? tyra intervjua dom, och dom sa det att vi vill vara lika vackra som alla andra.
mamman har alltså sagt att dom är finare som ljusa! och det är så fel, förstår hon nt vad hon utsätter sina barn för?
dom kan ju inte vara nöjda med sig själva, dom tror ju inte dom räcker till eftersom att dom har en mörk hy. jag blev så jävla arg! dessutom, hur jävla bra är det att bleka hyn oxå? jag tror inte det kan vara bra alls. måste ju va massa med farliga kemikalier.
jaja

i natt har jag sovit asdåligt, det var helt sjukt jag drömmde massa saker. och allt kändes så äckligt verkligt! jag drömde två ggr att jag försov mig till skolan så mkt att jag inte ens åkte dit. haha ja mådde ju bra i drömmen, men ja va asstressad när jag vakna o kolla va klockan va o kollade en extra gång om jag ställt kl rätt o sådär :p haha knas

men nu ska jag dra, snart börjar lixom greys anontym elr hur det nu stavas haha!
puss påer

"


skolan :((((((

god morgon! sovit bra?
tro mig det har jag! drömde en bra dröm men ändå inte? fast haha jo, erl jag vet inte :p
igår när ja o maja gick ner till stallet för att rida, nää då var der ej nån ridning :/ haha asså min dag sööög igår! menmen va ska man göra haha!
idag är det asbra på tv, så som "den rätte för rosning", och desperata hemma fruar :DDDDDD aaaaaaaasnajs ;D

jag har särengelska, jag har tråkigt. vad fan händer liiiiiiiixom? juste jag försov mig i morse, kyyyl! så jag har inge smink på mig idag heller :/ jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjja, efter skulan ska jag träffa melissa :D det ska bli ruligt, för det va aslänge sen!

aja nej men nu ska ja gå
puss


7 månader


7 månader har det gått idag! förstår ni hur länge det är? jag har inte sett henne på över 7 månader..
saknar dej älskling, vila i frid! <3

RSS 2.0