Tjaa!! ;D

Allt bra med er? hoppas jag verligen. välkomna till min nya blogg, hoppas att så många som möjligt vill läsa vad jag har att skriva. jag kommer skriva mkt om kompisar, musik, kläder, killar o ridningen :) min hund har precis gått bort oxå se de kommer nog stå en del om henne.. saknar nämligen henne väldigt mkt och jag vill att hon ska komma tillbaka, vilket e omöjligt men man får väl drömma (a)
idag har jag iallafall vart i skolan, det var väl inga roliga lektioner direkt, men rasterna var ju underbara med min underbara klass, vi har gått tillsammans senlekis så det är nästan som en familj! iallafall, efter skolan drog ja o maja hem till henne o gjorde kaffe, drack upp det fort o började färga mitt hår, man ser inte såå stor skillnad, men de e mörkare o det är en viss rödhet som synd i ljuset, men jag är nöjd faktiskt.. det är inte svårt att färga håret hemma som alla tkr, aslätt!! om man har nån som gör det åt en (a)
efter det så skulle maja ner till stallet, så jag följde med henne o va där ett tag, sen drog ja hem o städa. och nu sitter jag här o funderar på att gå o lägga mig redan nu, kl är lixom halv tio :p de vore ganska skönt att sova nu :) men vi får se hur de blir
men ni får ha det så bra tills ja skriver sen,
puss
 min bror <33

Kommentarer
Postat av: Nadde

Vilken söööt bebis!

2008-08-27 @ 14:32:10
URL: http://glamourskvaller.blogspot.com
Postat av: maja

JAG ÄLSKAR DIN BROR <3

2008-08-27 @ 20:04:11
URL: http://blondiemaja.blogg.se/
Postat av: becca

hahaha maja jag vet det gumman!

2008-08-27 @ 21:04:04
URL: http://becss.blogg.se/
Postat av: Anonym

va söt =)

2008-08-27 @ 23:59:40
Postat av: A K

Å va mysigt att ha ett bebis-syskon:D AVIS!:)

2008-09-02 @ 00:11:49
URL: http://annakristinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0